Lid sinds

12 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Online schrijfmaatjes gezocht

Hallo medeschrijvers/schrijfsters, Al een paar jaar doe ik om de zoveel tijd een poging tot serieus schrijven. Overtuigd van mijn genialiteit stort ik me in het zoveelste verhaal, enkel om een paar weken later de handdoek in de ring te gooien. Nu heb ik mezelf ervan overtuigd dat ik misschien mijn arrogantie maar eens opzij moet zetten, vandaar ook deze oproep. Ik heb mensen nodig om ideeën en kritiek mee uit te wisselen. Qua genre gaat mijn voorkeur uit naar het schrijven van mystery/psychologische thrillers. In principe vind ik dat een paranormaal tintje bij deze genres gevoegd mag worden, mits het (pseudo)wetenschappelijk te verklaren valt. Invloeden/inspiratiebronnen variëren van Bukowski tot de Donald Duck. Mocht ik iemand hebben weten te interesseren, stuur dan een mailtje naar DBijlsma86@gmail.com Contact bij voorkeur via Live Messenger, gezien dat bij mijn weten sneller functioneert dan mail.

Lid sinds

10 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ja, ik heb wel interesse in een schrijfmaatje. Ik weet niet of al iemand gereageerd heeft, maar aangezien niemand een post heeft achtergelaten, zal dat wel niet het geval zijn. Ik ben niet ervaren in schrijven, aangezien ik een heel boek nooit volhoudt. Mijn voorkeur in schrijven gaat naar realistisch- Fantasy. Alvast succes als ik niet geschikt blijk te zijn.

Lid sinds

10 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Zoek je nog iemand? Ik vind het wel fijn om iemand te hebben die mijn verhalen wil lezen en erop wil reageren. Ik heb liever niet iemand die mij al goed kent omdat die meestal niet eerlijk zijn over het werk, maar meer beoordelen op mijzelf.

Lid sinds

10 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
ik zoek ook een online schrijfmaatje ik heb hier ook eens een oproep op geplaatst, er heeft 1 iemand op geantwoord en een week later liet hij al niets meer van zich horen, :( op mij kan je reken!