Lid sinds

10 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Online schrijfmaatje gezocht

Hey allemaal, ik ben op zoek naar iemand om zo nu en dan feedback mee uit te wisselen. Ik ben zelf bezig met een semi-fantasy avonturenverhaal (d.w.z.: geen magie en elfjes o.i.d., maar wel in een fictionele wereld met een fictionele maatschappij, zonder moderne technologie, etc.). Ik zit nu op 5500 woorden, maar voor ik verder ga zou ik het erg fijn vinden om alvast wat feedback te ontvangen zodat ik niet een verhaal lang dezelfde fouten maak. Aan de andere kant lijkt het me ook erg interessant jouw verhaal te lezen - zeker als het een zelfde soort genre is (actie/avontuur/fantasy). Zo kan ik je helpen met feedback en zelf ook inspiratie opdoen. Spreekt het je aan, reageer dan gerust, of mail me op http://chxo.com/labelgen/labelgen.php?textval=julian.tunru%40gmail.com&font=ARIAL.TTF&size=10&bgcolor=%23ffffff&textcolor=%23000000&transparent=1&submit=create+image. Overigens sta ik ook open voor meerdere mensen - hoe meer zielen, hoe meer vreugd. ;) M.v.g, Julian

Lid sinds

10 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik wil best je schrijfmaatje zijn. Zelf zit ik aan zo'n 14000 woorden, maar ik herschrijf effe al mijn hoofdstukken. Ook ben ik geïnteresseerd in jouw verhaal. Alhoewel ik vast niet meer dan een mening zal kunnen geven. Maar ik doe mijn best je wat te helpen. Kenneth, 16 jaar, man, West-Vlaanderen, hobby's: schrijven, vissen,gamen, films kijken,... (Voor het geval iemand het me vraagt >:) )

Lid sinds

10 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hey Kenneth, wat zijn je ho... Oh, laat maar ;-) Maar klinkt goed! Als je me even mailt op het adres hierboven dan hebben we elkaars adres in ieder geval al. :)

Lid sinds

12 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Klinkt leuk. Ik schrijf zelf in veel verschillende genres o.a. ook (semi?)-fantasy(wel magie, geen rare wezens) Ik wil je best helpen door je feedback te geven en om het misschien wat makkelijker voor jou te maken hoeft dat andersom niet ;)

Lid sinds

5 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
mijn lijkt het ook wel leuk maar ben erg eenzaam schrijf gedichten om van me af te schrijven en sins een maandje verhatjes over tessa dat ben ik maar wil ze delen maar geen idee waar ik dat kan doen en toen kwam ik deze site tegen en kijken en afwachten wat het me brengt en wie het leuk vind om met me te delen of ik met iemand van deze site