40 mensen die een promomail van mijn nieuwe boek willen ontvangen, verplicht tot niets.

Beste…..,

Een Uitgeverij gaat mijn boek '***' uitgeven. De uitgever wil aan een selecte groep mensen, die mogelijk geïnteresseerd zijn, een promotiemailing sturen op het moment dat het boek beschikbaar is. Jij wordt dus als eerste op de hoogte gesteld van de verschijning.

De uitgever heeft mij verzekerd dat je e-mailadres alleen gebruikt zal worden voor het verzenden van de promotiemailing van mijn boek. Je zult dus eenmalig een bericht van hem ontvangen. Dat is in mijn contract ook als volgt vastgelegd: "De uitgever zal de door de auteur verstrekte e-mailadressen uitsluitend en eenmalig gebruiken voor toezending van de promotiemailing voor het boek van de auteur. De adressen zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt, en ze zullen ook niet aan derden worden verstrekt."

Als je deze promotiemailing van mijn boek wilt ontvangen, laat me dat dan even weten dan kan ik je e-mailadres aan de uitgever doorgeven. 

Lid sinds

14 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator

Uit de regels voor oproepen:

Plaats geen reclame, persberichten of andere dingen die niks met een oproep te maken hebben.

Het is op deze site niet toegestaan om e-mailadressen te werven voor de publicatie van een boek. Vandaar dat de titel van je boek drie sterretjes heeft gekregen en je 'oproep' gesloten wordt.

10 februari 2023 - 13:43