Lid sinds

2 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Schrijvers gezocht

 

FREELANCE METADATA WRITERDutch native speakers ONLY

 

Hoe zorg je ervoor dat de volgende Ernest Hemingway, James Baldwin of Margaret Atwood niet onopgemerkt blijft? Wat kan je doen om te voorkomen dat de voornaamste klassiekers niet in de vergetelheid raken? En hoe krijg je het voor elkaar dat iedereen de beste verhalen vindt, of ze nou op zoek zijn naar vermakelijke kinderboeken, meeslepende thrillers of intrigerende non-fictie?

 

Daar kan jij bij helpen.

 

Retailers moeten voorzien worden van informatie om het juiste publiek te kunnen bereiken, en consumenten moeten geïnformeerd en uitgenodigd worden om in een verhaal te duiken. De informatie die hiervoor gebruikt wordt (boekbeschrijvingen, biografieën, genre-indicaties, etc.) heet metadata, en om echt op te vallen moet deze kippenvel bezorgen, tranen opwekken - of op zijn minst enorm nieuwsgierig maken!

 

SAGA Egmont, een digitale uitgeverij, geeft jaarlijks honderden Nederlandstalige titels uit als e-books en audioboeken. Bekende auteurs zijn Frank Herbert (Duin), Gerda Blees (Wij zijn licht), Oyinkan Braithwaite (Mijn zusje, de seriemoordenaar), Jeffrey Archer (Kane & Abel) en Marith Iedema ((S)experimenteren).

 

En nu, je raadt het al, is SAGA op zoek naar talentvolle metadata-schrijvers.

 

Kan jij een verhaal verkopen?

 

Als metadata-schrijver voor SAGA kan je vanuit huis werken en je eigen uren bepalen, wat het de perfecte studentenbaan maakt, of simpelweg de ideale job voor iemand die graag flexibel werkt.

 

Een relevante studie en/of schrijfervaring is gewenst, vergoeding per titel.

 

Als je geïnteresseerd bent kan je schrijven naar timon.rijntjes@sagaegmont.com - en je hoort van ons!