Lid sinds

15 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Gezocht: proeflezer voor columnbundel

Hoi collega's, Voor mijn columnbundel ben ik op zoek naar twee jonge meiden (liefst begin 20, of jonger) die als proeflezers zouden willen fungeren. Het gaat om een selectie van 60 columns die de afgelopen jaren geschreven zijn voor sites als o.a. Glamgirl, Girlscene en Chicklit.nl. Zit jij in deze doelgroep, lees je vaak dit soort columns (meidencolumns, naar mijn mening) en heb je tijd om me hiermee te helpen? Dan ben ik op zoek naar jou! :) Ik hoop dat ik dit zo vroeg mogelijk hier plaats, want jullie (mogelijke proeflezers) hebben de tijd t/m eind juni. Ook zou ik hulp kunnen gebruiken bij een opzet voor een flaptekst (dat vind ik met columns zó moeilijk). Nou, ik hoop dat het een beetje duidelijk is, anders sta ik altijd open voor vragen.

Lid sinds

12 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
He, nou is iedereen zo actief en wordt hier niet op gereageerd. Hallo Chinouk, alhoewel ik niet je doelgroep val wil ik best je bundel lezen hoor.

Lid sinds

12 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi. Ik val wel in je doelgroep (18 jaar, dagelijkse bezoekster van Girlscene) en ik zou je graag willen helpen. Laat het me maar weten via een persoonlijk bericht. Groeten, Manon

Lid sinds

13 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Mij lijkt het ook interesant en ik val tevens in de doelgroep: 21 jaar, dagelijkse bezoekster van chicklit.nl en een grote chicklitfanaat. Zou je me een via een persoonlijk bericht iets meer informatie kunnen geven over wat je verwacht van proeflezers?

Lid sinds

15 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Hallo dames, Bedankt voor de reacties! :) Ik heb op dit moment genoeg proeflezers die er mee aan de slag gaan. Heb ik in het vervolg toch nog een extra opinie nodig, stuur ik jullie graag een bericht.