Lid sinds

4 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

NaNoWriMo 2017

Beste mede-sollers, Ik doe dit jaar voor het eerst mee aan NaNoWriMo, momenteel heb ik al ongeveer 23.500 woorden van de 50.000 geschreven. Hoe gaat het bij jullie? Nog veel succes! :) (Weet iemand bij wat ik dit onderwerp moet plaatsen? Momenteel staat het in Algemene Oproepen.)

Lid sinds

6 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik doe dit jaar ook mee, maar eigenlijk op een razend slecht moment. :-P Vorige maand heb ik 47.500 woorden geschreven aan mijn boek, deze maand ben ik half aan het editen en half aan het verderschrijven... al met al zit ik nu pas aan 23.300 woorden - had beter gekund. Toch is het wel motiverend! En hoe gaat het bij jou inmiddels?

Lid sinds

8 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik deed mee, maar heb ondertussen moeten staken door een terugkerend probleem met mijn vinger ... helaas. Ik blijf wel schrijven, maar veel trager. Was nochtans goed begonnen!

Lid sinds

4 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik zit momenteel aan 28.000 woorden dus het is niet erg goed opgeschoten, de laatste tijd heb ik het namelijk erg druk. @Nyctea : 47.500 woorden in 1 maand is wel indrukwekkend hoor! Ik denk niet dat ik het zou kunnen. @Els : Wat jammer! Wel, volgend jaar heb je een nieuwe kans :)