Lid sinds

8 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Proeflezer gezocht

19 juli 2017 - 14:09
Voor mijn manuscript van 60.000 woorden (Fantasy/Young Adult) zoek ik 2 of 3 proeflezers. Er staan 2 stukken uit het boek op Proeflezen hier op de site mocht je een eerste indruk willen hebben. Onder de titel NC. Je hoeft het boek niet te redigeren (wat natuurlijk altijd mag), maar ik wil graag weten hoe het leest, hoe het overkomt, hoe de personages overkomen. Ik hoop dat er iemand is die dit uit liefde voor papier zou willen doen (al is tegenwoordig lang niet ieder boek meer op papier). Mocht je zelf een manuscript hebben, ben ik natuurlijk graag bereid tegen te lezen. Hartelijke groet, Leonie PS Mocht je dit ook lezen, Menno, ik heb je een bericht gestuurd, maar twijfel of het aan is gekomen.

Lid sinds

8 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
22 juli 2017 - 2:32
Hoi Leon, Ik heb je twee stukjes op Proeflezen gelezen en vind het er heel interessant uitzien! Zelf houd ik ook erg veel van schrijven, maar ik denk nog net ietsje meer van lezen. En toevallig houd ik ook van Fantasy YA. Ik zou me dan ook graag aanbieden als proeflezer. Zelf probeer ik sinds een tijdje weer terug in het ritme van het schrijven te komen en ben dan ook bezig met het beginnetje van een manuscript. Het is echter helemaal niet ver genoeg om nu al proefgelezen te worden, maar ik wil jouw verhaal wel lezen zonder een 'tegemoetkoming' van jouw kant. Laat me maar iets weten! Groetjes, Melanie

Lid sinds

7 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
22 juli 2017 - 14:48
Ik heb je een paar dagen geleden een berichtje gestuurd, Leonie. Ik weet niet of je die ontvangen hebt?

Lid sinds

8 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
22 juli 2017 - 20:34
Hai Aniara, Ik heb niets ontvangen! Ik stuur je even een berichtje met mijn e-mail er in. Volgens mij gaan de berichten niet altijd goed.