Lid sinds

6 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Leren romanschrijven

De laatste jaren is er naar mijn idee, weinig innovatie geweest in educatie rondom het vakgebied van schrijven. Om deze reden, ben ik bezig met het doen van onderzoek naar de behoeftes die schrijvers ervaren in kennis en kunde rondom hun vakgebied. Niet alleen over het schrijven zelf, maar over alles wat daaromheen komt kijken, denk bijv. aan publiciteit. Zo hoop ik dat in de toekomst de educatie rondom schrijven verbeterd zal worden en schrijvers kunnen genieten van de educatie dat zij nodig hebben. Zou jij wellicht bereid zijn hieraan mee te doen? Het gaat om een kort (telefonisch) onderzoek. Zo ja, zou je mij dan misschien je mail adres toe willen sturen? Dan zal ik wat verdere informatie en contactgegevens doorsturen.

Lid sinds

13 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Noumy, Kun je me laten weten waarop dat idee gebaseerd is? In dat geval heb ik een referentiekader en kan ik je post beter plaatsen.

Lid sinds

6 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hi, Het gaat om een scriptie onderzoek. Ik kom er graag achter wat de behoeften van schrijvers zijn als het gaat om educatie en waar dit verbeterd kan worden.

Lid sinds

13 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Het idee dat er weinig innovatie is geweest in educatie is dus een aanname, waarvan je verwacht dat je die met onderzoek kunt onderbouwen. Wat is precies de hoofdvraag van je scriptie en wat zijn de deelvragen?