Lid sinds

4 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Ghostwriter of co schrijver gezocht voor een kinderboek 10+

Dyslexie en een boek schrijven gaan niet echt hand en hand. Toch heb ik een fantastisch verhaal uitgeschreven (50.000 woorden). Omdat ik mijn droom wil waarmaken. Een groot internationaal reclame bureau heeft mijn verhaal opgepikt en met kerst ben in door heel Europa op tv te zien met betrekking tot het verwezenlijken van mijn boek. Ik zoek een schrijver die in magie geloofd. De magie van het woord en het leven. Het boek worden bijgeschaafd en herschreven, zodat hier alleen het verhaal maar ook de tekst gaat sprankelen. Ben jij de creative grappige ghostwriter of co-schrijver die ik zoek. Laat dan a.u.b. snel iets van je horen via mail tatjanahoofs@gmail.com Ik vertel graag meer over het boek en wil zo snel mogelijk met iemand gaan samenwerken.

Lid sinds

4 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Het hoeft ook niet gratis te gebeuren. Ik ben opzoek naar iemand die geïnteresseerd is en dan kunnen we kijken hoe we kunnen samenwerken. Er is budget voor vrijgemaakt.

Lid sinds

11 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
Tatjana, misschien kun je hier al iets meer vertellen over je project, bijvoorbeeld waar het over gaat? Dat geeft richting aan je vraag en forummers kunnen dan bepalen of het iets voor ze is. Daarnaast: wat verwacht je van de 'creative grappige ghostwriter of co-schrijver'? Hoe kan hij / zij inschatten of hij / zij geschikt is voor de klus? Ook over wederdienst c.q. honorarium zou je iets kunnen vertellen. Dat er budget is vrijgemaakt, geeft geen indicatie over de hoogte ervan. En zoals Mirandala aangeeft: het redigeren van 50.000 woorden kost behoorlijk tijd. Wanneer wil je dat het werk gereed is? Lees ook http://www.schrijvenonline.org/forum/110287