Lid sinds

8 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Chicklit in de zomer (proeflezers gezocht!!)

Voor een roman van ruim 40.000 woorden (krappe 160 boekbladzijden) hoor ik graag van anderen of jullie het leuk genoeg vinden voor publicatie. Het is in het genre chicklit, oftewel in de stijl van Jill Mansell. Het speelt zich af in de zomer, op het strand, waar nieuwe vriendschappen worden gesloten, exvriendjes belachelijk worden gemaakt en nieuwe liefde opbloeit, opgepend in een vlotte humoristische schrijfstijl. Een fragment van mij kunnen jullie vinden op *** sitevermelding verwijderd ivm [forumregels] Mocht je er zin in hebben, laat dan me dit dan even weten. Ik ben erg benieuwd naar jullie mening! Groetjes!!

Lid sinds

9 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik ben een hele grote fan van chicklit! En al helemaal van Jill Mansell. En ik heb momenteel zeeën van tijd, dus ik wil het heel graag lezen voor je! Heb het stukje gelezen dat je hebt geplaatst en ik zeg: IK WIL MEER!

Lid sinds

18 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Als je nog proeflezers zoekt, wil ik graag proeflezen. Het fragment heeft me heel nieuwschierig gemaakt. Ik lees zelf heel veel chicklits en schrijf ook chicklitverhalen.