Lid sinds

12 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Proeflezen fantasy verhaal

Een oproepje. Mijn verhaal voor Fantastels is bijna klaar. Omdat dit voor mij een compleet nieuw genre is, twijfel ik aan van alles. Opsturen doe ik dan ook alleen als blijkt dat ik niet in een van de vele vallen van dit genre ben getrapt. Ik heb 'Stijlfiguren en stijlfouten' van Django Mathijsen weliswaar doorgenomen, maar het kan best zijn dat ik met het onderwerp of de invalshoek die ik heb gekozen op een andere manier de plank missla. Mijn vraag is dan ook of een ervaren fantasy auteur op SOL, die niet in de organisatie van Fantastels zit, mijn verhaal wil proeflezen. Vast bedankt voor eventuele reacties.

Lid sinds

9 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hallo Parrot, Ik ben geen ervaren fantasy auteur, maar wel een 'ervaren' fantasy lezer. Ik wil je verhaal best lezen en het als lezer beoordelen. Ik doe niet mee aan Fantastels wegens gebrek aan tijd. Zelf werk ik aan een manuscript dat zich grotendeels afspeelt in een mythologische wereld, dus niet echt high fantasy. Wanneer je geholpen bent met mijn beoordeling, laat het dan maar weten middels een pb.

Lid sinds

12 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Fleur, Heel fijn! Ik stuur je een pb. Ook een andere soller wil het verhaal proeflezen en stuurde me een pb. Met twee goede proeflezers kan dit topic op slot. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: