Proeflezer gezocht voor thriller

Lid sinds

10 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Proeflezer gezocht voor thriller

Mijn eerste boek (trhiller 'Vrouwen van Corvallis') werd door uitgeverij Kramat (Vlaanderen) uitgegeven vorig jaar. Mijn tweede is nu klaar en telt 85.000 woorden. Voor het eerste boek had ik een proeflezer hier uit de buurt, maar spijtig genoeg kan die omwille van familiale omstandigheden geen tijd meer vrijmaken voor mijn tweede. Ik durf het amper vragen, maar zou er iemand bereid zijn deze omvangrijke taak op zich te nemen? Het gaat hem dan vooral over zinsopbouw, logica in de verhaallijn, diepgang van de personages, teveel gebruik van dezelfde woorden enz... Spelling zou in principe goed moeten zijn en hoeft niet nagekeken te worden, tenzij er echte kemels in staan, wat best mogelijk is natuurlijk. Even had ik gedacht om verschillende personen te vragen enkele hoofdstukken te doen, maar dan heb ik natuurlijk geen feedback over het verhaal in zijn geheel. Wat ik er nog bij wil vertellen is dat ik Vlaamse ben. Misschien kunnen sommige woorden dan ook vreemd overkomen voor Nederlanders. Ik ben graag bereid tot een wederdienst in de vorm van proeflezen, liefst geen fantasy omdat ik me daarin niet echt goed kan inleven en daar dan ook niet veel zinnigs over zou kunnen zeggen. Ik zie met spanning uit naar de reactie(s).

Lid sinds

9 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Kristine, Ik lees graag, en ik schrijf graag, en al heb ik nog nooit iemands schrijfwerk beoordeeld, ik zou dat best willen doen. Ik ben een kritische lezer, maar helemaal niet onaardig. Ik snap dat het nogal een omvangrijke taak is maar op het moment ben ik op zoek naar werk, ik heb dus genoeg vrije tijd. Ik hoor het van je!

Lid sinds

8 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Kristine, Als je nog een tweede proeflezer nodig hebt, dan kan je mij altijd even een pb-tje sturen. Wil het erg graag voor je doen. In de toekomst kan ik zelf namelijk ook wel een proeflezer gebruiken :)

Lid sinds

7 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Kristine, Ik weet niet of je iets aan me hebt, ik ben autodidact en schrijf zelf ook thrillers, althans dat probeer ik. En ook ik kan wel wat hulp gebruiken als wederdienst. Maar als je me het toe wilt sturen, dan wil ik er wel naar kijken en je mijn onbevangen oordeel geven. Zodra ik merk dat ik vastloop dan zal ik dat ook melden.