Lid sinds

7 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Proeflezers en/of online schrijfmaatje gezocht

Hai hoi, Het lijkt me fijn als er iemand met mij meeleest gedurende het schrijven van mijn ms. Het mogen ook meer iemanden zijn, des te fijner :) Momenteel heb ik een kleine 15000 woorden. Het is een verhaal waarbij je meekijkt met een 11 jarig meisje (ik vorm geschreven) dat voorloopt in de evolutie. Er zit avontuur, psychologie en een beetje fantasy in (maar wel gebaseerd op iets dat zou kunnen). Ik zou de gehele tekst, voor zover hij nu geschreven is, kunnen versturen, maar wat ook een mogelijkheid is, is dat ik elke week 2000 woorden stuur. Dat maakt het misschien wat fijner en behapbaarder. Als je dan vraagt naar meer, is dat een goed teken ;) Ik zou in deze constructie ook een tegenprestatie kunnen leveren. Dat ik van jou ook elke week een stukje van 2000 woorden krijg. Vanaf het begin van je ms. Wel moet ik erbij zeggen dat ik dit bij niet meer dan drie personen kan doen. Als je interesse hebt, dan lees ik graag iets terug onder deze post, dan kunnen we daarna pb-en en mailen. Groetjes, Mirjam

Lid sinds

7 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Het lijkt me fijn als er iemand met mij meeleest gedurende het schrijven van mijn ms.
Misschien een beetje domme vraag, maar waar staat ms voor in deze zin?

Lid sinds

12 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik Gok op Manuscript Mijkol... Ik zie het wel zitten om tweeduizend woorden per week te lezen... je hoeft geen tegenprestatie te leveren.

Lid sinds

9 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik zou het eventueel zien zitten voor juni (ik moet eerst voor mijn eindexamens in mei leren). Ik zelf heb een manuscript dat al helemaal klaar ligt, dus in principe zouden we kunnen uitwisselen (al denk ik dat ik de delen zal laten lezen van mijn manuscript waar ik zelf over twijfel, dus waarschijnlijk niet het hele manuscript, tenzij je het anders wilt). Als je dat prima vindt, kun je me gerust pb'en. Mijn voorkeur zou dan uitgaan naar 2000 woorden per keer uitwisselen. :)

Lid sinds

7 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hey Cats, Lijkt me een goede keus dat je je even helemaal op de eindexamens stort. Ik heb nu drie proeflezers, dus daar ben ik op het moment wel even zoet mee denk ik. Laten we in juni weer contact opnemen. Het lijkt me leuk iets van je te lezen. Groetjes, Mirjam

Lid sinds

7 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hmm, ik pas ook, ik kan me beter ook eerst op mijn eindexamens gaan richten en daarna moet ik ongelooflijk veel gaan werken om geld te sparen om in mijn tussenjaar 3 maanden journalistiek vrijwilligers werk te gaan doen in India. Succes in ieder geval met je manuscript!

Lid sinds

7 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ook van jou een verstandige beslissing Mijkol. Eindexamens toch wel belangrijk om goed door te komen. Klinkt leuk dat vrijwilligerswerk! Veel plezier en voor nu zet 'm op met de voorbereidingen!

Lid sinds

9 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Is goed, Mirjam! :D Voor nu alleszins al veel succes met je manuscript en de andere proeflezers.