Lid sinds

12 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Schrijvers gezocht voor nieuwe televisieserie

Ik ben bezig met de opzet voor een nieuwe, Nederlandse televisieserie. Terwijl het presentatiepakket van het concept al onderweg is naar diverse omroepen en productiebedrijven, schrijf ik verder aan de (korte) verhalen die als basis moeten dienen voor de afleveringen. Omdat ik er vanuit ga dat het aan kan slaan, zoek ik mede-schrijvers die straks ook verhalen willen gaan schrijven voor deze serie. Dit omdat ik meer afwisseling in de verhalen wil brengen (in mijn eentje loop ik vroeg of laat toch de kans om in herhaling te vervallen) en omdat ook mijn ideeën voor dit concept een keer op kunnen raken. De verhalen spelen zich af op de rand van de werkelijkheid en fantasie en gaan over 'gewone' mensen, wiens leven door een mysterieuze gebeurtenis een geheel andere wending neemt. Het genre is dus geen SF of Fantasy, eerder 'bijna-SF'... De serie is sterk geïnspireerd op de '2e editie' van de televisieserie 'The Twilight Zone', die uit de jaren '80 dus. Meer over dit project is te vinden op www.deanomalie.nl.

Lid sinds

11 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik heb je site bekeken en eigenlijk vrees ik, dat ik helaas niet mee kan doen. Wendingen zijn er zelden in mijn leven geweest. Ik ben wel een keer ontvoerd geweest door Aliens, de 'RHyvodd neKlanky,' maar dat was helaas in een oudewetse versleten UFO. De trip naar Orion duurde ongeveer P,93+h57,09 en het eten was aan de magere kant. Weinig vettig bedoel ik. Sinds ik weer op Aarde woon, nog maar kort, woon ik in een sanatorium zonder Internet verbinding. Geeft niet. Laat mij maar.

Lid sinds

13 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ben je op zoek naar mensen die een TV-script kunnen schrijven, of enkel kortverhalen die dan voor TV geadapteerd kunnen worden?

Lid sinds

12 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Het zijn afzonderlijke verhalen en sommige afleveringen kunnen zelfs bestaan uit twee of drie verhalen, want 'ook een klein juweel kan schitteren, als je het maar hard genoeg oppoetst'. De verhalen hoeven niet in scenariovorm te worden aangeleverd als je die techniek niet beheerst. Ik ben zelf geen scenarist, maar heb al een afgestudeerd scenarioschrijfster 'aan boord' uitgenodigd die ook zeer enthousiast is voor het idee en zij bewerkt mijn verhalen. Hier enkele voorbeeldjes van mijn grote voorbeeld, zodat jullie een idee hebben welke kant ik op wil: http://www.youtube.com/watch?v=cSYqqnvP0ac http://www.youtube.com/watch?v=XbBAqVjxLeE http://www.youtube.com/watch?v=EiFADa7SJfU

Lid sinds

14 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
Ik heb de filmpjes even bekeken, helaas heb ik geen verhaal dat in dat genre past.