Lid sinds

9 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Schrijfmaatje gezocht.

Hallo Iedereen. Ik zal eerst mezelf voorstellen: Ik ben Monique, ben 17 jaar. en schrijf momenteel een boek over de coming out, van een goede vriend van me. Ik ben op zoek naar een schrijfmaatje. Iemand om mee te praten over verhalen, of schrijfstijlen. maar ook om elkaar verhalen proef te lezen, en eventueel verbeteringen aan te geven. Als je interesse hebt, dan hoor ik het graag. Liefs.

Lid sinds

9 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Klinkt interessant :) Ik ben Mark en ik ben 18 jaar, ik schrijf wel over heel iets anders, maar als dat geen probleem is dan ben ik wel geïnteresseerd. Het lijkt me leuk om iemand te hebben met wie ik kan praten over het schrijven van verhalen/boeken. Stuur me maar een berichtje op mijn profiel als t is wat je zocht :)

Lid sinds

9 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Misschien een beetje laat, maar als je aanbod nog steeds geldig is: Ik ben Céline, 16 jaar. Twee (jeugd)boeken van mij zijn reeds verschenen, aan een derde ben ik volop aan het werk. Daarnaast schrijf ik ook kortverhalen, columns en recenseer ik voor Chicklit.nl. Het zou fijn zijn om iemand te hebben waarmee ik regelmatig eens wat schrijftips en commentaren zou kunnen uitwisselen. Stuur me maar een mailtje, mocht je interesse hebben :-)