schrijver gezocht

Lid sinds

10 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

schrijver gezocht

Hallo, Is er iemand die mij kan helpen met het schrijven van papers, eventueel tegen betaling? Stuur mij een privé bericht voor meer info. Ik zou jullie hulp enorm appreciëren. Bedankt

Lid sinds

11 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Het lijkt me wel dat je beter minimaal kunt aangeven voor welk niveau de papers zijn en in welke richting ;) Anders weet niemand waar hij/zij op moet reageren.

Lid sinds

10 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik zit in het eerste jaar Academische bachelor, maar ik heb nog geen ervaring met schrijven en ik heb ook geen tijd meer om daar aan te werken. ik ben niet echt op zoek naar professionele schrijvers, het mogen ook beginners zijn :) ik heb ook alle info verzameld maar ik wil ook niet al te veel vertellen over het onderwerp zelf wat het is voor school dat ik hulp vraag :)

Lid sinds

11 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Het lijkt me lastig om de hele universiteit te doorlopen als je zelf geen nota's, scripties etc. kunt schrijven ;) Ik zou er als ik jou was er zelf tijd in steken. Vooral omdat je - bij plagiaat - uitgesloten kunt worden voor tentamens. Op mijn universiteit in ieder geval wel en dat hoort ook. Je moet het op eigen kracht kunnen, anders zou je net zo goed met een smak geld je diploma kunnen kopen. (Overigens... Als je er even voor gaat zitten, kan het snel gaan, hoor. Ik had een nota in drie uur (van middernacht tot 03.00) geschreven in het eerste semester en had er een mooie negen voor. Volgens mij was het onzin. Ik had er zelf dus minder zicht op dan de docent. Wellicht is dat bij jou ook zo. Dat je denkt dat het niet kunt, maar het stiekem eigenlijk prima kunt ;) Daarnaast hoort dit níet op dit forum thuis. Het is geen fictie. En het gaat hier enkel om creatief schrijven. Je dient dus ergens anders iemand te zoeken. Het spijt me.

Lid sinds

11 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Schande dat je hierbij überhaupt hulp durft te vragen. Van academici wordt verwacht dat ze zelf hun papers schrijven, inclusief correcte spelling en dergelijke. Als het goed is zou je dat schrijven op de middelbare school moeten hebben geleerd.

Lid sinds

10 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
ik zou het best voor je willen doen ik heb je ook prive bericht gestuurd en wacht op je mail fueini stuur liefst mail naar mijn email adres heb ik geschreven bedankt

Lid sinds

11 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Nou, kom op, zeg. Waar gaat de wereld heen? :eek: Ik weet niet of summeea dezelfde persoon is als fueini. Zo ja, flauw. Zo nee, dat je het gaat doen. Wel succes. Bij twee spellingsfouten per werk wordt er niet meer nagekeken. Even serieus. Dit soort praktijken wil ik NIET zien op SOL.