Proeflezer gezocht

Lid sinds

10 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Proeflezer gezocht

Hey, ik ben beginnend schrijver. Direct aan de slag gegaan met een thriller, maar ik ben zelf niet zo tevreden over mijn eerste hoofdstuk. Blijkt nu dat vele schrijvers en zeker beginnende met dat gevoel zitten. Graag zou ik wat proeflezers hebben, want als ik het mijn moeder of vrienden vraag, wel, je weet wel. Die zeggen altijd dat het goed is. Dus graag zou ik wat proeflezers verzamelen om mijn hoofdstuk te doorlezen en opmerkingen te schrijven. Liefst zou ik deze proeflezers dan behoudne voor verder hoofdstukken indien geïnteresseerd. Ook heb ik al een site voor mijn boek, wat il zeggen dat ik er serieus mee bezig ben, maar die vermeld ik hier niet, want dat is spam.

Lid sinds

11 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Je kunt natuurlijk wel bij je profiel invullen wat de URL is van die site, dat is gewoon geoorloofd, hoor! (en dan kunnen wij ons toch een beeld vormen?

Lid sinds

10 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Kenneth, Het lijkt me leuk om je hoofdstukken te lezen. Zelf ben ik ook beginnend schrijver en ben bezig mezelf te verbeteren o.a. een korte cursus. Altijd leerzaam en inspirerend om verhalen van anderen te lezen. Kom maar op dus! Groeten!

Lid sinds

11 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik zoek ook nog proeflezers en ik ben ook een beginnend schrijver. Ik heb al enkele hoofdstukken klaar van mijn eerste boek. Want ik ken momenteel niet echt iemand die het serieus zou kunnen doornemen. Als er geïnteresseerden zijn, je mag me altijd contacteren.