Lid sinds

7 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoe vind ik liefhebbers van historische romans?

Hee allemaal, ik ben jaren aan het schrijven geweest aan mijn historische roman De Breukmeester en ben deze nu in samenwerking met uitgeverij Magonia (magonia.nl) aan het publiceren. Omdat Magonia een kleine uitgeverij is en De Breukmeester een dik boek zijn we aanvullende fondsen aan het zoeken, onder andere via crowdfunding. Om het boek onder de aandacht te brengen van lezers van historische romans ben ik op zoek naar plaatsen op het internet waar liefhebbers van de geschiedenis en de fantasie samenkomen. Zijn er hier misschien mensen lid van een forum voor geschiedenis, onderdeel van een leesclub voor historische romans of betrokken bij verenigingen in die richting? Of heb je misschien hoedanook een goed idee voor een plek waar ik een linkje naar de aanstaande campagne via voordekunst.nl kwijt zou kunnen?

Lid sinds

15 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ehhh.... er is vast heel veel, maar er schiet me zo niks relevants te binnen. Het is te algemeen: 'iets over geschiedenis'. Waar gaat de Breukmeester over? Is het een vakgebied waar je kunt aanhaken? Of is het een geschiedkundig belangrijk persoon? Kun je op die manier misschien ergens bij passen?

Lid sinds

11 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Even zodat ik het helder heb: zoek je mensen op dit forum die jouw boek kunnen promoten bij verenigingen of sites waar ze bij betrokken zijn? Of zoek je verenigingen of sites die met geschiedenis te maken hebben? In dat laatste geval raad ik je vooral aan om even google te gebruiken, dan heb je zo een aantal adressen en namen. In het eerste geval helpt het als je die vraag wat explicieter stelt :-)