Lid sinds

6 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Online tekstschrijvers gezocht!!

Beste online tekstschrijvers, Voor een onderzoek zijn wij op zoek naar online tekstschrijvers en bloggers die meer bezoekers op hun website willen hebben. We zouden je graag telefonisch wat vragen stellen over een innovatieve oplossing die mensen zoals jij kan helpen om succesvol te zijn op internet. Een gesprek duurt ongeveer 10 minuten. Jouw bijdrage zou ons enorm helpen! Daarnaast mag elke deelnemer een jaar lang gratis gebruik maken van onze oplossing t.w.v. €149,-, waarmee je meer bezoekers naar je website kunt genereren. Een mooie kans dus! Dus, - Wil je leren hoe je teksten direct zoekmachine vriendelijk kunt schrijven? - Wil je je kennis en ervaringen delen met ons? - Mogen we je twee keer in één maand bellen voor een gesprek van ongeveer 10 minuten? - Wil je een oplossing t.w.v. €149,- een jaar lang gratis gebruiken? Meld je dan nu aan door een mailtje te sturen naar *** met daarin jouw naam, telefoonnummer, mailadres, eventueel je website en hoe/waar je de oproep gevonden hebt. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op met de verdere instructies voor het onderzoek. Hartelijk dank! Sarah en Yoni

Lid sinds

10 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
- Wil je een oplossing t.w.v. €149,- een jaar lang gratis gebruiken?
Neen, uw oplossing is veel te duur.

Lid sinds

6 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Yrret, De oplossing kunt u gratis gebruiken, het kost dus niks. De oplossing heeft normaal een waarde van 149 euro.

Lid sinds

9 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Allereerst weet ik niet geheel zeker of dit het type promotie is dat in dit forum is toegestaan... maar dat laat ik aan de beheerders. Misschien dat de mense het prettig vinden om wat meer informatie te krijgen? wie zijn jullie? waar is het onderzoek voor? wat ís die oplossing?

Lid sinds

13 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
In elk geval is wat meer informatie wel op zijn plaats: om welk onderzoek gaat het, wat is het doel ervan? Want het lijkt een beetje een tegenstrijdig aanbod: jullie hebben een oplossing, terwijl je nog mensen nodig hebt voor onderzoek. Is het geen verkapte, slimme vorm van klanten trekken? Daarom hebben we even de contactgegevens verwijderd - tot nadere info volgt.