E-mail adressen boekhandels

Beste lezer, Hebben jullie enig idee hoe ik aan alle e-mail adressen kom van de boekenwinkels? Behalve ze zelf dus een voor een op te zoeken? Met vriendelijke groet

Lid sinds

14 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
Adressenbestanden zijn handelswaar. Begrijpelijk, men wil ze vaak uit economische motieven gebruiken. Waarschijnlijk kun je ze ergens kopen.
27 januari 2016 - 14:34

Lid sinds

9 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Misschien verstandig om zelf boekhandels in de buurt af te gaan, om je boek te promoten. Meestal kopen die alleen boeken van bekende schrijvers. Anders misschien via de reguliere of POD-uitgeverij uit laten geven. Via de reguliere uitgeverij komt het boek wel in de handel, maar is erg moeilijk. Via POD (Printing On Demand) wordt het boek pas gedrukt, als het daadwerkelijkk besteld wordt. Veel succes.
28 januari 2016 - 11:19

Lid sinds

16 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Via de Kamer van Koophandel kan je batches met bedrijfsgegevens kopen. Je kan zelf kiezen uit regio's en typen bedrijven enz., maar ik heb geen idee van de kosten. Wat betreft de succesrate zegt mijn gevoel dat dergelijke mails grote kans lopen om - al dan niet automatisch - in de spambox te belanden. Ik zou er geen energie in steken.
30 januari 2016 - 17:21