Lid sinds

14 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker

Promoten van je boek dat bij een internet-uitgever is verschenen.

Heb je een ook boek in eigen beheer uitgegeven of via een internet-uitgeverij en woon je ergens (ongeveer) in de omgeving van Zuid-Holland? Het is erg lastig is om je boek onder de aandacht van het publiek te krijgen. Je boek komt niet -als vanzelfsprekend- in de boekwinkels terecht en publiciteit komt je ook niet "zomaar" aanwaaien. Nu zou ik wel met wat mensen willen brainstormen om de mogelijkheden van promotie in de regio Den Haag en/of (verre) omgeving te onderzoeken. Mail mij maar, wellicht kunnen we dan in de nabije toekomst zelfs tot een gezamenlijke promotie komen.

Lid sinds

14 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
Misschien had ik in mijn berichtje hierboven moeten zetten; omgeving Zuid-Holland, in plaats van regio Den Haag en/of verre omgeving. Ik zoek waarschijnlijk te dicht bij huis... :) P.S. Ik heb de titel van het topic inmiddels aangepast!

Lid sinds

13 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Scorpio ik heb ook last in de zuid-hollandse regio. Dus ik sluit me aan bij je (vrijwilligers)collectief. Alleen ben ik niet actief in de zin dat ik mobiel ben. Dus het zal per pc moeten gaan of ouderwets met de postduif :wink: . Is misschien een ludieke aanpak. het gaat zo langzaam je eigen boek aan de man krijgen dat je nog wel over postduiven tijden kunt spreken. :)

Lid sinds

14 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
Heb jij ook een boek bij een internet-uitgever of in eigen beheer uitgegeven, Jacqueline? Ik wil samen met een paar auteurs van dergelijke boeken iets organiseren, dus je boek moet wel al uitgegeven zijn. Of binnenkort uitgegeven worden natuurlijk, dat kan ook.

Lid sinds

13 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Scorpio, ja ik heb drie boeken al uitgegeven waarvan één met een ISBN. Binnenkort, dit najaar hoop ik, komt er nog een aan. Bij een internetuitgever dus in eigen beheer w.m.b. Lulu.com en Gopher. de laatste zou van alles doen met promoten en weet ik al niet maar daar is geen ... van terecht gekomen. Een . staat voor een B.

Lid sinds

12 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Scorpio, ik heb ook mijn (eerste) boek (Grieks-Nederlandse dichtbundel met CD) in eigen beheer uitgegeven. Ik ben niet ontevreden. Mijn boek wordt ook in Griekenland verkocht maar ik ben geinteresseerd in een extra promotie in regio Zuid Holland.

Lid sinds

14 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
@ Agapi2 Leuk, een Grieks-Nederlandse gedichtenbundel, dat klinkt heel apart. Voor het gezamelijk brainstormen over promotiemogelijkheden in Zuid-Holland ben ik een klein, zeer eenvoudig, gelegenheidsforum(pje) aan het opzetten. Gewoon om even met een paar mensen te kunnen "kletsen". Zodra ik daarmee klaar ben zal ik je een PB-tje sturen.

Lid sinds

14 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
Mijn boekje verschijnt op 9 mei '08 Dan wil ik nu toch gaan kijken of er, samen met een paar andere schrijvers, iets gezamenlijks gedaan kan worden. Heb jij ook een boek dat nog maar kortgeleden (bij een internet-uitgever) is verschenen -of gaat dat binnenkort gebeuren- mail mij dan even. Dan kunnen we een beetje gaan brainstormen over de mogelijkheden.

Lid sinds

12 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Scorpio, ik heb recent een boek laten uitgeven via p.o.d. Ik zie dat eigenlijk meer als uitgeven in eigen beheer, omdat je inderdaad zelf voor de promotie moet zorgen. Daar ben ik dan ook hard mee bezig. (Mijn boek wordt aangemeld bij het Centraal Boekhuis, heeft een ISBN en is dus ook binnenkort te bestellen bij boekhandels en bol.com, het is te vinden bij literatuurplein.nl, boekengek.com en boekbalie.nl en ik heb een aantal recensieadressen klaarliggen zoals het tijdschrift Groter Groeien en Chicklit.nl). Ik ben wel benieuwd naar je ideeën, want extra promotie kan nooit kwaad. :)

Lid sinds

14 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
Ik ben wel benieuwd naar je ideeën, want extra promotie kan nooit kwaad. :)
Vanavond zal ik je een PB-tje sturen. Ik heb daar nu geen tijd voor, ik sta op het punt om weg te gaan (werken).

Lid sinds

15 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Wat is het voordeel van promoten in Zuid-Holland boven promoten in de rest van de wereld? Waarom zoek je 'promotors' in je eigen regio als je hier een breed scala aan ideeen van veel meer mensen kunt krijgen?

Lid sinds

14 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
@ Zjors Aangezien 'n mens maar op één plaats tegelijk lijfelijk aanwezig kan zijn, is het wel handig als je enigszins in de buurt van je woonplaats begint. Ik heb een idee dat ik met een (beperkt) aantal mensen wil bespreken.