Lid sinds

13 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

vraagje

Hallo mensen, Misschien is dit niet het juist forumonderdeel, maar ik wist anders ook niet waar ik mijn vraag moest plaatsen. Ik heb hier op het forum wat rondgekeken en geconstateerd dat er een aantal mensen aanwezig zijn die hun boek via boekscout.nl hebben uitgegeven. Mijn boek zal daar ook zeer binnenkort te bestellen zijn maar nu kreeg ik vrijdag jl. een mailtje met over een week zullen we beginnen met een intekenperiode. weet iemand wat dat is? en weet iemand of er een minimale afname is verbonden aan je boek bij boekscout. op hun website staat van niet maar door het woord "intekenperiode" ben ik een beetje in de war geraakt. alvast heel erg bedankt! Groetjes, Channie

Lid sinds

14 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Er is een aparte hoek op dit forum over POD. Bekijk dat eens. Ook kun je via de zoekfunctie op het woord 'Boekscout' zoeken, waarna je diverse topics tegenkomt. Waarom stel je deze vragen eigenlijk niet aan Boekscout?

Lid sinds

14 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Het intekenen is voor de periode waarin het boek met korting wordt verkocht. Dat is de enige periode van twee weken waarin ze het bestelde boek niet direct uitprinten. Het zijn de weken voor de officiële uitgeefdatum. En ja, waarom vraag je het niet aan Boekscout?

Lid sinds

16 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
En heb je niet een contract waar dat in staat? Van die minimumafname?