Lid sinds

7 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

POD Kinderboek

Hallo iedereen. Bij voorbaat alvast excuses voor mijn Nederlands ik heb dyslexie. Maar daar gaat deze post niet over. Ik wil heel graag een kinderboek maken en uitgeven. Ik heb al uitgewerkt op het POD onderdeel na. Hier verdiep ik met nu in.. Ik heb gelukkig de mogelijkheid om het boek geheel zelf te ontwerpen omdat ik in het verleden een grafisch Vormgever was. Nu had ik wat vragen waarvan ik hoop iemand een antwoord of tip voor heeft. - Zijn er POD bedrijven die zich richten op kinderboeken? Zo ja welke, zo nee wat is een goed alternatief. - Kan ik een kinderboek beter zelf uitgeven of gebruik maken van andere opties? - Is een kinderboek wel geschrikt voor POD? Ander opmerking of Tips hierover zijn natuurlijk ook welkom. Alvast bedankt, Claudia

Lid sinds

14 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
Hoi CarolienC, een beetje toevallig dat je een account aanmaakt en meteen *** aanprijst. Kun je misschien vertellen welke boeken je daar hebt uitgebracht en wat je goede ervaringen zijn? Tot zolang geven we de uitgeverij die je adviseert even drie sterretjes, want het komt een beetje over als ... laten-we-zeggen reclame.

Lid sinds

7 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Hallo Therese, Sorry, dat was niet de opzet. Zag de vraag voorbij komen in de nieuwsbrief. Heb een account aangemaakt om te antwoorden. Van tevoren had ik op jullie zoekmachine de naam van de uitgever ingetoetst en deze kwam bij meerdere forumonderwerpen ter sprake. dus dacht ik dat het kon. Ik heb vorig jaar mijn boek in eigen beheer via hen uitgegeven. Non-fictie, POD. Ze hebben mij professioneel begeleidt met het binnenwerk, de cover, ISBN en aanmelden bij CB. Vandaar de tip.