Lid sinds

14 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

uitgeven via Boekscout

Hallo allemaal. Het onderwerp boekscout is al meerdere malen aan de orde geweest, en ik kan jullie vertellen dat ik mijn boek laat uitbrengen bij boekscout. - Even voor de duidelijkheid. Maar ik zit toch te twijfelen over het volgende. Kan iemand mij vertellen of het een beetje uitzien 4 kleine kleuren foto's te plaatsen op 4 willekeurige pagina's? als afsluiter van het verhaaltje. Is een kleuren foto wel mooi op dat soort papier?,... Ik kom er niet echt uit, zwarte tekeningen zouden misschien mooier zijn. Vaker zie je in het midden enkele pagina's met foto's, maar vaker is het papier anders. Ik zou graag willen weten of de foto's een beetje mooi uitkomen op het papier. Wat is gebruikelijk, als auteur. je meisjes naam of de naam van je echtgenoot. was er nieuwschierig na. groetjes, Melanie

Lid sinds

18 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Op die vraag kan denk ik alleen Boekscout je een antwoord geven. Zij weten welk papier gebruikt wordt en hoe foto's daarop overkomen. Kleuren in je boek maakt het wel heel wat duurder, kan dat dan bij Boekscout? En wordt de verkoopprijs dan niet zo hoog dat niemand het ooit nog wil kopen? Wat betreft de naam: welke naam gebruik je zelf altijd in het dagelijkse leven? En zo dat je mans naam is, ben je ooit nog van plan van hem te gaan scheiden? Zo ja, dan is zijn naam op jouw boek misschien niet handig ;)

Lid sinds

14 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Zjors, het is mogelijk 4 bladzijdes met een kleuren foto(s) te voorzien. dat was het maximale is mij verteld. en de kosten zijn daar door niet hoger. betreft de naam, Nee ik ben niet van plan te gaan scheiden, ;) maar je antwoord is duidelijk.

Lid sinds

16 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Mijn boekje is ook bij Boekscout uitgegeven, er zit één zwart/wit tekening in, dat maakte geen verschil in de prijs. Met een of meerdere kleurenafbeeldingen zou dat toch wel kunnen schelen, lijkt mij. Even met Boekscout mailen dus. Ik gebruikte mijn meisjesnaam, ondanks het feit dat ik 30 jaar getrouwd ben.

Lid sinds

14 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hallo Allemaal, Hier even een update over mijn boek, het is al weer een poosje geleden, en onder tussen is het al aardig opgeschoten met het uitgeven van mijn boek. Ik lees meestal op het forum, maar wilde dit leuke nieuws ook even melden. Gisteren werd mijn mede gedeeld dat mijn manuscript waarschijnlijk vandaag naar de drukker gaat. Ik heb ruim 8 weken gewacht op het nakijk werk, en was dus ook heel erg blij dat ik afgelopen vrijdag het nagekeken manuscript in de mailbox vond. Berteft de cover, bij boekscout werd medegedeeld dat hun de cover ontwerpen... Ik heb toch als voorbeeld mijn eigen ontwerp mee gestuurd, en was dan ook zeer verbaasd, dat ik voor 90% mijn eigen cover zag. met een paar veranderingen was ik erg blij met het uiteindelijke ontwerp. Nu nog wachten wanneer het echt uit komt, en wanneer ik het eerste exemplaar ga ontvangen. Om alvast wat te vertellen waarover het gaat. Het boek heet: "van wees tot grote rooie kater". Het is een verhalen bundel, het zijn korte verhalen, en je moet het eigenlijk zien dat ze geschreven zijn door onze kater James. Hij maak op geheel eigenwijze iedereen deelgenoot van zijn dagelijkse bezigheden. Ik hou jullie op de hoogte, Groet, Melanie

Lid sinds

13 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
hoi melanie. ik heb mijn beide boekjes ook bij een POD uit laten geven. ik had ook boekscout benaderd omdat ze bij mij om de hoek zitten. Van boekscout kreeg ik een l**** reactie... omdat ik alle pagina's full color wilde en dat werd ze te duur ook moest ik erg lang wachten op reactie van ze. Shaker media echter mailde me heel snel terug en was razend enthousiast. Ik heb eerst een proefdruk gevraagd van 2 verschillende kleurenpagina's waarin de kleuren moeilijk zijn (groen is vaak een moeilijke kleur zeker als het natuurlijk moet overkomen) en 1 kleurenpagina met tekst. de druk was prachtig maar ik vond het papier NET niet wat ik zocht. na overleg hebben ze prachtig papier gevonden waarop mijn fotos geweldig uitkomen! alles gaat steeds in goed overleg! soms zou ik het wel eens sneller willen dan dat het gaat, maar binnen 6 weken! vanaf de start had ik alle boekjes in huis. en de kwaliteit is echt superrrrrrr Ik weet dat de meeste boeken vooral tekst bevatten en slechts een enkel plaatje. Er is natuurlijk ook verschil tussen een plaatje en fotos. het is net wat je wilt maar vraag gewoon of ze een voorbeeld van 1 pagina tekst en 1 pagina fullcolor opsturen! dat hoeft niets te kosten als je echt met ze in zee gaat. ik ben heel beneiuwd. we zijn nu weer een maand verder. hoe gaat het met je boek? lig je al in de winkel?

Lid sinds

2 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Ik heb mijn boek uitgegeven bij boekscout. 

Ik vind ze niet prettig. 

Ze zijn slecht bereikbaar. 

En uiteindelijk betaal je het boek toch zelf.