Lid sinds

16 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Een eigen magazine

We kunnen al boeken in eigen beheer publiceren maar dat gaat nu ook gebeuren met magazines. www.magcloud.com Ze zijn net begonnen, opereren nog niet internationaal maar het begin is er. Er is trouwens ook al een magazine over in eigen beheer uitgeven. Een exemplaar is online te lezen. http://www.selfpublishingmagazine.co.uk Leuk al deze ontwikkelingen.

Lid sinds

15 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Geweldig, niet? De founding fathers van het internet hebben het al voorspeld: meer internet is meer democratie. De vraag is alleen of iedereen wel gehoord moet worden. Is dit geen broodroof van professionelen? Mensen die we al eeuwen vertrouwen als brengers van nieuws en verhalen? Misschien is dit wel een begin van een revolutie. Wellicht dat we over honderd jaar, als de tijd een schifting heeft gemaakt in kwaliteit, weer met een new old boys network zitten. De tijd zal het leren. Ik ben er in ieder geval nog niet over uit.

Lid sinds

16 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Broodroof? Er is plek voor iedereen en een doelgroep voor iedereen. Tegenwoordig bepaalt het publiek wat gehoord moet worden. Dat houdt weer iedereen scherp.