Lid sinds

6 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

KDP Amazon nu ook open voor Nederlandstalige boeken

Ik zag hier nog geen draadje over, maar zeker nuttige informatie: http://www.ereaders.nl/18091301_kindle_store_nu_o… https://kdp.amazon.com/self-publishing/help?ie=UT… De Kindle Direct Publishing dienst kan nu ook gebruikt worden voor Nederlandstalige boeken, en ook voor Fries en Vlaams. Er staan nog niet bijster veel zelfgepubliceerde Nederlandstalige boeken op, maar dat aantal gaat vast wel groeien. Ik vind KDP makkelijker in gebruik dan wat ik van Brave New Books heb gezien. Voor zover ik kan zien, geldt het alleen voor ebooks, maar misschien zijn er in de toekomst via CreateSpace gedrukte boeken mogelijk.

Lid sinds

13 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Mijn boek (Mus is ziek, prentenboek voor de kleintjes) staat er nu ook tussen. Moet zeggen dat het invullen van dat belastingformulier een heel gedoe was, maar het is gelukt en ik ben best tevreden over het eindresultaat. Zijn hier meer schrijvers die inmiddels via kdp een e-book op Amazon kindle store hebben?

Lid sinds

6 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ja, het belastingformulier is inderdaad een gedoe! Gelukkig zijn er, als het gaat om dat soort Amerikaanse belastingzaken voor niet-Amerikanen enkele vrij behulpzame blogposts: http://catherineryanhoward.com/2012/02/24/non-us-… en http://appsmakers.nl/2013/01/05/ibooks-hoe-vraag-… heb ik zelf gebruikt toen het nog met papieren formulieren ging eerder dit jaar. Ik publiceer in het Engels via Amazon en ben sinds februari bezig.