Lid sinds

8 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

ISBN aanvragen?

Ik heb misschien een hele domme vraag, maar ik kom er echt niet uit, dus ik stel 'm toch maar. Ik heb een paar maanden geleden een boek uitgegeven in eigen beheer, gewoon voor de lol. Maar ik zou nu eigenlijk wel een ISBN willen hebben voor dat boek. Heb je nu wel of niet een KvK-nummer nodig om een ISBN aan te vragen? Ik kan er niet echt duidelijk iets over vinden. Weet iemand hier meer over of weet iemand waar ik er meer over kan vinden? Ik weet niet of hier al een topic over bestaat (misschien heb ik erover heen gelezen). Zou iemand me dan kunnen doorverwijzen? Alvast bedankt.

Lid sinds

10 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
Toen ik het een nummer wilde aanvragen moest ik het inschrijvingsnummer van de KvK doorsturen. Daarom heb ik het niet gedaan. Het is inmiddels een paar jaar geleden, dus kan het wel veranderd zijn.

Lid sinds

11 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik heb laatst mijn gedichten laten bundelen, gewoon voor mezelf. Omdat ik (toen ik dat vertelde) al best veel enthousiaste reacties kreeg, heb ik besloten om er een ISBN nr aan vast te koppelen. Ik had geen KvK-nummer nodig.

Lid sinds

7 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Voor ISBN heb je een (uitgevers)prefix nodig. Hiervoor vraagt bureau ISBN een bedrag van zo'n 60 euro als ik mij niet vergis, maar dat is ook afhankelijk van het aantal ISBN-nummers dat daarmee voor je wordt gereserveerd. Vervolgens betaal je voor een ISBN-suffix, het unieke nummer, nog zo'n 8 euro. En BTW natuurlijk. Ik weet niet zeker of je een KVK nodig hebt. Heb het zelf wel, en heb dus een prefix geregistreerd op mijn bedrijf.