Proeflezer gezocht voor maar 12 bladzijden

Lid sinds

3 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Proeflezer gezocht voor maar 12 bladzijden

Hallo allemaal, ik zoek een proeflezer voor maar 12 bladzijdes, soort van klad opstart (Word, A4 Times New Roman 14) Ik was/ ben slecht in taal, grammatica, leestekens, alles erop en eraan. Al is het ooit nog veel erger geweest. Toch is dit boek schrijven voor mij een must. Maar voor ik verder ga zou ik graag eerst wat feedback krijgen zodat ik niet doorga met de fouten die ik nu maak (op alle gebieden). Het is nogal privé dus ik zal het niet op het forum plaatsen. Is er iemand die mij wil helpen? Groet, Lief.

Lid sinds

8 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Lief, je schrijft:
Toch is dit boek schrijven voor mij een must.
en
Het is nogal privé dus ik zal het niet op het forum plaatsen.
het boek is alleen voor jezelf(?) Indien niet - plaats gerust een fragment op proeflezen.

Lid sinds

6 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Heb net een stukje geplaatst, vind het nogal eng.
Natuurlijk, alles is zenuwslopend de eerste keer. Maar wees gerust, wie is dat niet. Ik heb al een reactie gegeven op je eerste stukje in proeflezen. Hopelijk ben je er iets mee. En ik wil zeker je eerste 12 pagina's proeflezen, zodra jij er ook klaar voor bent. Maar ik kan je helaas geen verbeteringen geven, omdat ik niet sterk genoeg ben in de Nederlandse taal. Wel goeie tips die ik zelf heb ontdekt, gelezen en ook gebruik. Stuur mij maar een berichtje. Grts

Lid sinds

3 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Bedankt! Ga ik doen, morgen. Ik zit nu op de mobiel en zie alles te slecht en ben ook moe. Dus ik ga nog even voor de buis liggen, morgen weer vroeg op. Fijne avond!