Lid sinds

6 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Het Zwarte Hart

Ik heb echt zo een enorme lading fantasie, dat als ik iets begin neer te schrijven mijn verhaallijnen spontaan beginnen te vertakken. En het stopt nooit. Hoe meer ik schrijf, hoe meer verhaal er zich in mij ontwikkelt. En om meteen aan te tonen wat ik bedoel... Het volgende stukje is eigenlijk het verhaal over een persoon die in een ander verhaal (dat ik ooit schreef als late tiener, maar nooit heb afgewerkt) niet een hoofdpersonage is. Ik wil het verhaal graag in blogvorm, die wekelijks update, laten verschijnen. Ik schrijf graag, ik moet het wel met mijn fantasie, echter ik heb nooit enige vorm van literaire opleiding gehad en dat maakt het soms moeilijk. Kunnen jullie eens een kijkje nemen en me vertellen of dit een goed idee is, of kan ik het beter begraven? Groetjes! *** Begin te lezen vanaf de onderste post!

Lid sinds

11 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
Kunnen jullie eens een kijkje nemen en me vertellen of dit een goed idee is, of kan ik het beter begraven?
Daar hebben we Proeflezen voor, Emperor: http://www.schrijvenonline.org/proeflezen. Neem de [proefleesregels] eens rustig door en plaats er gerust een stuk. Een link naar je eigen werk mag je in je onderschrift vermelden (via je profiel); in je post worden ze verwijderd.

Lid sinds

8 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
[...] of kan ik het beter begraven?
Fantasierijke mensen kunnen niets begraven. Ze fantaseren gewoon weer een nieuw verhaal, en ontmoeten Aborigines die je met verbazing aankijken als je uit jouw zelf gegraven gat komt.