Lid sinds

8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Schrijfwedstrijd jeugd

Hey iedereen,

Ik ben een 13-jarig meisje en ik ben nu toch al een tijdje bezig met verhalen schrijven. Ik geniet er heel erg van, maar ik weet niet echt van mezelf waar ik sta. Daarom zou ik graag eens meedoen aan een wedstrijd om een beetje een idee te krijgen van hoever ik ben en hoe ik kan beteren. Kent er iemand toevallig een goede wedstrijd voor jongeren? 

Alvast bedankt xxx

Lid sinds

10 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hier heb je nog eventjes niets aan, maar Write Now! is en jaarlijkse schrijfwedstrijden voor jongeren. Je kunt vanaf 15 jaar meedoen. In de tussentijd is het misschien een idee om je verhaal aan bekenden, en misschien je lerares Nederlands te laten lezen. Die kunnen je vast een beeld geven van hoe goed je bezig bent, en of er nog verbeterpunten zijn. Veel schrijfplezier!

Lid sinds

10 maanden 1 week

Rol

  • Gewone gebruiker

En Kunstbende, een bekende landelijke wedstrijd met provinciale voorrondes, voor jongeren van 13 tot 18 jaar. Ze hebben ook een categorie Taal. Veel succes en vooral plezier!

Lid sinds

10 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

@LA

De manier waarop je je uitdrukt in je vraag, geeft mij de indruk dat je best mee kan doen aan wedstrijden voor volwassenen (tenzij er een minimumleeftijd is vereist, dus check de voorwaarden). Een leuke is https://kortverhaal.info/?p=3802 - die kent geen leeftijdsminimum.

Veel succes en blijf vooral schrijven!