Lid sinds

6 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

besluit nemen

Ik ben met een scene bezig over twee scholieren die een boswachter hebben afgeschud. Ze bellen een hotelhouder op het te melden. Wat kan de de hotelhouder antwoorden: 1. ga naar de hut van de boswachter. Ik heb de boswachter al gebeld dat er een pakketje aankomt. 2. ga pas over een week naar de boswachter zijn hut. Dan weet je zeker dat het pakketje is afgeleverd. (Het is nog niet bezorgd) 3. ga morgen de boswachter zijn hut bezoeken. Hierna komt een scene waarin de scholieren met de boswachter een sleutel gaan zoeken. Waarom ze gaan zoeken staat hier los van.

Lid sinds

7 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik ben met een scene bezig over twee scholieren die een boswachter hebben afgeschud.
Het afschudden van een boswachter is strafbaar. Het is van belang te weten hoe oud deze scholieren zijn! Zijn de scholieren vrouw of man - een gevaarlijke mix - of transgender? Nico, hoe komt het dat je zo moeilijk zelf een keuze kan maken uit drie simpele mogelijkheden.

Lid sinds

9 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Bedenk eerst zelf wat het beste bij jouw verhaal past. Jij bent de schrijver. Laat het als het klaar is proeflezen.

Lid sinds

6 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
aan Yrret: de scholieren zijn ongeveer 18 jaar. Het klinkt misschien vreemd maar met afschudden bedoel ik ontdekt zijn, en dus niet wat erin de wet staat. De keuze probeer ik juist voor te leggen op dit forum om het verhaal geloofwaardig te maken.

Lid sinds

4 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik snap de scène niet... Twee scholieren worden dus ontdekt door een boswachter en ze slaan ervoor op de vlucht. Ze rennen een hotel binnen (of bellen hun situatie door aan de uitbater?) Zoals ik deze scène dus begrijp, zie ik weinig logica in de drie opties die de hotelhouder aan die scholieren geeft... Waar zit ik fout? :confused:

Lid sinds

6 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
aan etiket: Je hebt het niet helemaal begrepen. De boswachter is een toevallige ontmoeting in een postkantoor. Het is geen hotel, maar ze bellen de hotelhouder op in huis. Om het beter te begrijpen wil ik je de scene wel toezenden?