Lid sinds

6 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

einde verhaal

Hierbij wil ik 2 voorbeelden geven hoe mijn verhaal gaat eindigen. Welk einde spreekt het meeste aan: Een gezelschap komt bijeen in zaal van geërfden. Boswachter, 2 knapen en sergeant bevinden zich in de zaal. Bezorgster van koeriersbedrijf heeft gestolen sleutel bij zich en komt voor informatie in zaal. Commandant komt ook in zaal om klein sleuteltje te laten zien (heeft hij gevonden.) Oude man komt zaal bezoeken voor uitstapje gezien hij zich wil vermaken. Gestolen sleutel behoort aan oude man. Bezorgster bekent schuld. 1. Bezorgster heeft gestolen sleutel bij zich en laat het zien aan gezelschap. Gestolen sleutel is van oude man. Sergeant vind het verbazingwekkend dat hij de sleutel ziet. Oude man vind dat boswachter brief moet schrijven aan gewonde hotelhouder die hij een gebroken been heeft bezorgd. Ook moet hij een bos bloemen krijgen. 2. Bezorgster heeft gestolen sleutel bij zich en laat het zien aan gezelschap. Gestolen sleutel is van oude man. Sergeant vind het verbazingwekkend dat hij de sleutel ziet. Gewonde hotelhouder komt ook in zaal en krijgt te horen van oude man dat hij een bos bloemen krijgt van boswachter, deze heeft hem een gebroken been bezorgd. Uiteindelijk wordt er door iedereen geproost in de zaal.

Lid sinds

6 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Nico, dit gaat waarschijnlijk heel bot klinken, maar als ik jou was zou ik een schrijfgroep gaan zoeken in plaats van advies vragen op dit forum wanneer het de verhaallijn van jouw verhaal betreft. Ik denk dat dat niet helemaal de bedoeling van dit forum is. Al zou ik moeten kiezen, zou ik voor einde 2 gaan, want dan is iedereen op dezelfde plek en dan is het een harmonieuzer einde, en daar kies ik persoonlijk liever voor. Succes! Pr

Lid sinds

10 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
Ik hoop dat dit niet een echt eind is. Er worden woorden weggelaten waardoor het niet prettig leest. Ik neem dan ook aan dat dit een samenvatting is van het eind. Aangezien ik het verhaal niet ken, weet ik niet wat er het beste bij past.

Lid sinds

6 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Mijn persoonlijke voorkeur is ook 2 (zodat je ook de reactie van de hoteleigenaar kunt meenemen in je verhaal) maar alleen als er een logische reden is dat de hoteleigenaar binnen komt hobbelen. De oude man is er namelijk al bij toeval, dus als de hoteleigenaar er ook bij toeval is komt de geloofwaardigheid van het verhaal in het gedrang... Succes met de afronding van je verhaal!

Lid sinds

6 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dat is ook een mogelijkheid. Maar als Erik dan in de zaal komt bewijst zijn aanwezigheid genoeg om de boswachter een 'sorry' te laten uitspreken.