Lid sinds

11 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Wat vinden jullie van goed dagboekschrijven met een twist?

Of is dit alleen een site voor schrijvers "van hoog niveau". Ik doe een beetje spottend, maar ik ben er op uit om reactie te krijgen van andere schrijvers op mijn schrijfkunsten. Ik ben namelijk geintereseerd in het goed schrijven van korte stukjes. Treffend leuk en toch ook entertaining. Daarvoor heb ik nog iets meer zelfvertrouwen nodig voor ik me ga werpen op de professionele markt. Als ik de meeste columns lees in de dag- en tijdschriften, dan vind ik het niveau niet zoveel hoger als mijn eigen schrijverijen. Elke keer een leuke wending van het verhaal, een andere invalshoeken, even wat emotie erin, verontwaardiging. Prachtig en fantastisch en de dagelijkse column is klaar. De frisse winden en kleuren lees ik niet elke dag. De strips kennen dezelfde inhoud. En het gaat altijd om een reactie op het nieuws, een bespreking van een heikel onderwerp, een eigen belevenis ( lees dagboekschrijven met een twist ) of een eigen interpretatie van de werkelijkheid. Dat doe ik ook met mijn stukjes en dat wil ik hier graag uitproberen. Is dit een site hiervoor of heb ik het mis? Moeten hier alleen zwaar literaire figuren de boventoon voeren en voelt men niets voor lichtzinnig gepraat over triviale onderwerpen? Ik gooi het er maar even in! Wie is voor?

Lid sinds

10 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid

Dit is een site van zeer hoog niveau. :D
Als je de stukjes bij proeflezen gelezen hebt, merk je wel dat er van alles en nog wat tussenzit.
Dit is de ideale site voor je om iets te plaatsen.
Hoe humoristischer, des te leuker.
Laat maar eens wat lezen.

Lid sinds

15 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Ik heb in eigen beheer een paar van die boekjes uitgegeven met dagelijkse beslommeringencolumns. En ik mag hier nog steeds komen.

Lid sinds

12 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Volgens kan er met goed dagschrijven niets mis zijn.

Wat is trouwens triviaal?
Ik vind je inleiding tot je vraag trouwens geweldig.
Ik ben wel voor.

Lid sinds

12 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Volgens mij mag alles in proeflezen wat op de site mag, dus als er maar niet gediscrimineerd wordt of zo (hoewel er in proeflezen misschien wel weer net een passage mag komen te staan waarin gediscrimineerd wordt :P).
Waarom vind je het schrijven van column van "laag niveau"? Columns worden veel geschreven en veel gelezen.