Lid sinds

16 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

so jy wil skryf?? (website: Storiewerf)

Voor iedereen die hem nog niet kende: prachtige site in het Afrikaans over kinder-en jeugdboeken, vol schrijftips voor al wie bezig is met het schrijven van verhalen voor jongeren. Ik heb hem nog niet zo lang geleden ontdekt. http://www.storiewerf.co.za/welkom.htm Nu hoor ik jullie al denken in het Afrikaans?? Jaaaaaaa, je zal zien, in geschreven vorm is het helemaal begrijpbaar voor ons. Het is trouwens nog een sappig taaltje ook, ze hebben hele leuke manieren om de dingen uit te drukken. Ik heb hen een tijdje geleden gemaild om hen te feliciteren met hun site. Ik kreeg een leuke reactie terug, jawel, in het Afrikaans. Veel plezier ermee! PS : behalve onder 'Skryfgeheime' ("wat nie eintlik geheime is nie"), vind je ook in het gedeelte 'Werkplaas' heel wat uitleg terug over spanningsopbouw, karakters uitdiepen , enzovoorts. Helpt ook heel goed als je een beetje een dipje hebt, er staat de nodige peptalk op de site :D Voor wie het niet zou vinden: http://www.storiewerf.co.za/grootmense/werkplaas…

Lid sinds

16 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Idd Robin, helemaal vergeten we dat we in Z-A taalgenoten hebben. Een groep mensen die het momenteel erg moeilijk heeft. En toch houden ze daar stand! Fantastisch! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Lid sinds

16 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ziet er erg leuk uit, ik ga er eens uitgebreider naar kijken. Bedankt voor de link, hij staat al bij mijn favorieten. :)

Lid sinds

17 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Leuke site, ik heb de Werkplaas in mijn favorieten gezet. Interessante informatie staat erop, en inderdaad goed leesbaar!