Lid sinds

13 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker

mijn blog

Ik heb sinds drie dagen mijn blog bijgewerkt. Nu zou ik graag willen weten of anderen dit blog kunnen inzien. En andersom, of ik het blog van een ander kan inzien. Wat ik verder zou willen weten is of ik bij een andermans blog een reactie kan plaatsen, en of anderen een reactie bij mijn blog kunnen plaatsen. Rara, wie weet het?

Lid sinds

15 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Jouw blog heb ik wel kunnen lezen (in het kleine, de kerst voorbij), maar ik heb net een seconde geleden gekeken of ik een reactie kon plaatsen en kan niet zien waar ik dat zou moeten doen.

Lid sinds

15 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Als je binnenkomt bij CS op de nieuws-pagina dan heb je in de rechtercolumn een vakje waar een blog te zien is. Wanneer je daarop "clickt" dan kom je in de blogs terecht. Via het hoofdmenu van de blogs (bovenaan) kun je dus alles zien. Ik zat op de blog van Gerty en boven stond iets in de geest van Blogs -> Blog Gerty. Dus op Blogs geclickt en dan krijg je een overzichtspagina. En dan zie ik ook jouw naam.

Lid sinds

13 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
Wat is CS? welke nieuwpagina? Ik kan wel op de grote rode schrijven van schrijven online kijkenen klicken maar verder dan dat kom ik niet. Wat nu? Waar moet ik zijn?

Lid sinds

15 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
CS = Club Schrijven Nieuwspagina = de nieuwspagina van Club Schrijven

Lid sinds

15 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Zie in het rood hierboven Start > Salon > Het schrijfproces > Overig Click op Start Zie rechterkolom, 2 blokken onder "Zoeken" Als het goed is zie je daar een blog van iemand. Gerty? Click op die blog Dan zie je Start > Blogs > Blog van Gerty Click op Blogs Dan zie je een overzicht en als het goed is, zie jij jezelf staan.

Lid sinds

12 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
jacqueline, een alternatieve manier om bij de blogs te komen is te klikken op 'recente reacties'. Onder je inlognaam staat bij de eerste stip 'mijn blog', als je die aanklikt zie je een overzicht van jouw persoonlijke blogs. Klik je vervolgens op 'Blogs' bovenaan de pagina (achter start), dan kom je ook bij het overzicht van de blogs. Via een net iets andere weg kom je bij hetzelfde dus. Fré, ik wil je best vertellen over wat je kunt met het lidmaatschap van schrijvenonline plus, maar ik kan je niets meer vertellen dan wat Dries al eens heeft gepost. Je kunt wat schrijfoefeningen zien, en schijnt kortingen te kunnen krijgen op schrijfboeken en -cursussen. Concreet heb ik alleen gebruik gemaakt van de blogs, zowel om te schrijven als te lezen. Waarom ik dat heb gedaan, Appel? Nou, och, ik heb nog nergens een website, ik ben spontaan lid geworden van SOP omdat ik net als Zjors al vind dat deze site eigenlijk al geld waard is, en dacht: Als er toch de mogelijkheid is om te bloggen, waarom dat niet eens gaan doen? Per slot van rekening houd ik van schrijven! En waarom ik de andere blogs lees? Ik houd ook van lezen en ben gewoon benieuwd wat de anderen schrijven.

Lid sinds

13 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
:thumbsup: :wink: :rolleyes: :lol: :nod: :p :p :D ;) :) Trenke, zo is het maar nét!

Lid sinds

14 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Tja, misschien is het een aardig platform. Ik had er nooit zo over nagedacht. (Heb al een paar keer een blog opgestart en ben elke keer gestrand.)

Lid sinds

15 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
 • Pluslid
 • Moderator
 • Beheerder
Fré: wat ben je weer lekker subtiel.. Griseo: Het heet al een jaartje geen 'Club' meer hoor ;-) Zoals ik in een ander onderwerp al zei: In januari worden alle functies van Plus en vooral de blogs beter geïntegreerd in de site. Dat geldt vooral ook voor de blogs.

Lid sinds

13 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
Dries, Wist jij dan niet dat het toppunt der subtieliteit Fré heet? Jij wijst mij er zelfs op zo af en toe. Ik heb daar wel een ander woord voor maar dan krijg ik een berisping van jou en dat riskeer ik liever niet. Gelukkig wordt de site aangepast. Wordt het dan ook zo dat hij Jacqueline-proof, oftewel 'hufterproof' is? Ik heb iedere keer grote moeite om te vinden wat ik zoek. Soms vind ik iets echt niet en ik raak dan helemaal gefrustreerd! Zielig? nee, alleen slechtziend, echt waar zonder spotten. Nou kom ik even op voor alle handicaps die iemand zou kunnen hebben: ook wij willen kunnen meedoen aan alle activiteiten. Fysiek mankeren mensen met een handicap wel zo 't een of 't ander, maar onze hoofden doen het nog goed. Uitstekend zelfs, vandaar.

Lid sinds

13 jaar 10 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
En je was zolang weg... Toch vind ik dat je dat nu wel moet weten :) zeker als je nu weer zo actief bent hier. En dus ook het webadres kent. Dat is echt geen schrijven.org meer.

Lid sinds

15 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Aart, Ik heb hier voor straf duizend keer "Schrijven online" geschreven. (Met een vulpen!) Dat moet genoeg boete zijn...