Lid sinds

11 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Boekpresentatie/signeeractie.. Pr daaromheen?

Hoe pakken jullie de pr rondom een boekpresentatie aan? heeft iemand voorbeelden van een poster? of andere dingen? tips? behalve dat het in kranten komt en er een lekker drankje geschonken wordt. de boekhandel richt 10 dagen van te voren ongeveer een etallage in.. daar mijn boek veel fotos bevat zullen we wat fotos die ook in het boekje staan vergroot plaatsen in de etallage. maar wat doe je om die boekpresentatie verder bij zoveel mogelijk actief onder de aandacht te brengen? ik heb nog niet een echt netwerk. zijn er mensen uit de omgeving van soest die een netwerk hebben en daar wat mee kunnen doen voor mij? zijn er tips? zijn er dingen die je echt niet moet doen? alles is nieuw voor me. komt zo wel even iemand bij me langs om in een poep en een scheet een poster voor me te ontwerpen. zij heeft dat zo gedaan en er kijk op. GRAAG ZOVEEL MOGELIJK TIPS EN EVENTUEEL VOORBEELDEN!!!!!!! bedankt voor het meedenken. ik hoop in de toekomst hier ook weer anderen mee te kunnen helpen!

Lid sinds

13 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Een prijsvraag waarmee mensen een exemplaar van het boek kunnen winnen? Je kunt als voorwaarde stellen dat ze lid moeten worden van je hyves (oid) om mee te kunnen doen, dan bouw je ook al een beetje een netwerk op.

Lid sinds

13 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dat is inderdaad een heel goed idee. Zeker een netwerk opbouwen op hyves. Je kan ook extra promoten via Twitter. In het kort post je je updates over wat er allemaal op het moment gebeurt, mensen gaan je vanzelf volgen, en je updates dus ook. Schrijf zo veel mogelijk sites en lokale kranten aan. Er zitten er altijd wel een paar tussen die leuk reageren en een kort stukje willen plaatsen.

Lid sinds

15 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Lees eerst eens hier op de site hoe anderen dat hebben aangepakt. Daar staat een schat aan ervaring. Bijvoorbeeld bij de boeken van Ing, Mara, Kim, Rietje, Micha, Roos Boum enz enz enz...

Lid sinds

11 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Toen ik je vraag las moest ik aan Rianne denken, op het forum heet ze Rietje. Zij komt op mij over als een enthousiaste pr-fanaat, in positieve zin. Misschien wil zij je tips geven. En inderdaad, er zijn er meer op het forum die hiermee ervaring hebben. Die prijsvraag vind ik ook goed idee, mensen vinden wedstrijdjes vaak leuk.