nieuw forum

Lid sinds

13 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

nieuw forum

Ben ik de enige die niets kan vinden sinds de nieuwe indeling? Gisteren heb ik een vraag gesteld en kan die niet eens vinden. Laat staan eventuele antwoorden. Kan het forum niet terug naar de vorige versie? Ik vind dit driemaal niets.

Lid sinds

13 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Is er nu werkelijk niemand die hier iets over kan zeggen? Kwalitatief vind ik deze site werkelijk een miskleun. Nu blijkt weer dat neit alle veranderingen verbeteringen zijn. Mag het forum weer terug naar de vorige versie?

@Dries Arnolds, reageer eens? Of @Therese? Of wie dan ook?

Lid sinds

5 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Nou ja, ik kán hier van alles over zeggen, het leek me echter vriendelijker om dat niet te doen.

Maar vooruit. Ik vind je reactie ongelofelijk kortzichtig. Jij kan niet 1-2-3 wennen aan een nieuwe site, en daarom is het meteen driemaal niets en moet het weg? Snap je werkelijk waar niet hoe onbeschoft zo'n bericht is richting de mensen die hier veel tijd en moeite in gestoken hebben? Die achter de schermen hard bezig zijn om verbeterpunten aan te passen?

In plaats van de volstrekt nutteloze reactie, had je wellicht kunnen proberen tijd en moeite te steken in het formuleren van constructieve feedback. Wat vind je nu vervelend? Waar loop je tegenaan? Hoe zou dat opgelost kunnen worden?

Daarnaast, nadat ik je bericht had gelezen, heb ik gekeken of ik het bericht kon vinden dat je een dag eerder geplaatst had. Het kostte me welgeteld 30 seconden. Wellicht zegt het dan ook meer over jou, dan over de site, dat je het niet vonden kon.

Lid sinds

13 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Als antwoord op door Imke83

Dat ik het niet 'vonden kon' zegt wellicht iets over mij, maar de reden waarom kun jij niet weten. Dat is één.

Twee: veranderingen zijn niet altijd verbeteringen. Dat is twee.

Respect voor diegenen die de veranderingen achter de schermen hebben gemaakt, redelijk, dat heb ik wel. Maar signalen opvangen of uitleg geven is een kunst apart, dat is drie.

Vier: werkelijk, ik ben niet de enige die moeite heeft met dit concept, ik weet van mensen die afhaken en hier niet meer komen dankzij deze nieuwe opzet.

Dus, waar heb je het over? Heb jij de wijsheid in pacht? Dat is echt heel fijn voor je. Chapeau.

Lid sinds

11 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator

Suma, Dries is nog steeds bezig met het optimaliseren van de nieuwe versie. 
Als sommige functies nog niet naar tevredenheid werken, wordt dat in de loop van de tijd wel opgelost.

Terug naar de oude versie gaat niet gebeuren.

Lid sinds

2 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Twee dingen:
1. Het iedereen 100% naar de zin maken is onmogelijk.
2. Alles in één keer goed is ook heel lastig, zeker waar dit van stelling 1 afhangt.

Zonder dollen: Ik kon eerst ook 'niks' vinden, kon m'n bijdragen niet corrigeren, etc. In redelijk korte tijd zijn veel van die zaken aangepakt en verbeterd. Onder veranderingen zijn ook verbeteringen, tel die ook. O.a. de overzichtelijkheid van de site.