Lid sinds

16 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Je schrijfdoelen voor januari 2018?

Begin het jaar goed met schrijfdoelen • Wat zijn jullie schrijfdoelen deze maand? Evt. met het oog op je jaardoelen? • Rustig terugblikken op afgelopen maand kan hier. Veel succes en plezier iedereen!

Lid sinds

16 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Vorige maand is het me toch nog gelukt een kort verhaal af te schrijven tussen de bedrijven door. Het is zelfs een aardig lang verhaal geworden waar ik best tevreden over ben. Ik sta derde, soms vierde bij Editio voor de publieksprijs. Jammer is dat alleen de eerste wint. Ik merk wel dat veel vrienden zo mijn verhaal kunnen lezen en dat dat waardevol is. Vandaag vroeg Judy me of ik deze topic zou willen overnemen, ze wil minder tijd online spenderen. Ik heb vrij snel besloten het wel te doen. Aan lezen ben ik vrij weinig toegekomen deze maand. Ik zet Connie Palmen op mijn te lezen lijst. Bij het gedetailleerd terugblikken op vorig jaar merk ik dat ik meer bereikt heb dan ik dacht.

Lid sinds

15 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Mijn januaridoel is het afschrijven van de bloedende gletsjer, een marathonverhaal van ooit.

Lid sinds

6 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dankjewel dat jij het beheer op je neemt, Odile! Mijn doelen voor januari: ik krijg volgende week mijn manuscript terug met commentaar van de redacteur, dus flink in de herzieningen vliegen. Verder is me gevraagd een bijdrage voor een online vervolgverhaal te schrijven, daar ben ik aan begonnen, maar die moet nog bijgeschaafd en afgerond raken.

Lid sinds

16 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dat klinkt als goede haalbare doelen. Ga vooral zo door! Het kost niet veel tijd, merk ik Nyctea, en ik doe het graag omdat dit topic me echt helpt om mijn doelen te bereiken (en meer).