Niet kunnen schrijven

Lid sinds

5 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Niet kunnen schrijven

Hallo. Misschien kennen jullie mij uit een ver, ver verleden, maar ik ben (denk het iig) terug. Maar: Ik heb een groot probleem. Ik wil wel schrijven, maar vaak wordt ik afgeleid door internet, en school helpt ook niet echt mee. Heeft iemand tips? P.S. Internet eruit werkt niet want sommige dingen werken ook zonder internet helaas... :(

Lid sinds

5 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dat ik hier niet zelf op ben gekomen! Maar vaak is het toch wel even een kwestie van aanzetten, maar ik denk al dat ik weet hoe ik dat ga doen. Bedankt voor deze eenvoudige, maar effectieve tip!:thumbsup:

Lid sinds

8 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik heb een groot probleem. Ik wil wel schrijven, maar vaak wordt ik afgeleid door internet, en school helpt ook niet echt mee. Heeft iemand tips? P.S. Internet eruit werkt niet want sommige dingen werken ook zonder internet helaas... :(
Vroegâh, noemde men dat; je 'boerenverstand' gebruiken. Dat was een minuscuul aanhangsel vlak bij het centrum van Wernicke. Onderzoek heeft aangetoond dat elektrische golven [o.a. 4G en Wifi] dat aanhangsel doen krimpen tot een nutteloos flapje weefsel. Tip. Ik stel voor dat je van school afgaat. Zo langzamerhand een nutteloze instelling als ik af ga op de vragen die ik soms lees.

Lid sinds

8 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Young adult, ... inderdaad: pen en papier en een zacht muziekje op de achtergrond. Gewoon je eigen keus muziek, maar dan wel zachtjes. NIET van school af; alsjeblieft! :unibrow: Succes. :nod:

Lid sinds

14 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Wat je ook kunt uitproberen is in een andere omgeving schrijven: liggend op bed, op de bank of zelfs buiten in de snackbar bijvoorbeeld. Je kunt ook proberen om op een ander tijdstip te gaan schrijven. Write or die was vroeger een gratis programma (sorry, ik heb geen link) waarmee je met een timer kunt schrijven die vlak voor het einde begint af te tellen en een beetje spannend flikkeren. Die werkt heel stimulerend, maar is volgens mij nu alleen betalend verkrijgbaar. Succes!