schoonheid van de vrouw - naturel of met cosmetische hulp?

Lid sinds

12 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

schoonheid van de vrouw - naturel of met cosmetische hulp?

Tijdens de schrijfopdracht van deze deze week, # 166, is een interessante discussie ontstaan. 'Geboorte' stond centraal. Ik koos voor een romantische inzending: de geboorte van Venus, naar het beroemde schilderij van Botticelli. Daarin wordt voornamelijk de lichamelijke schoonheid vereerd. De vrouwelijke SOL-leden waren enthousiast. De mannelijke SOL-leden (twee!) waren dat minder en vooral de werkende, zwoegende vrouw werd op een voetstuk geplaatst. Hetgeen eveneens juist is. Stilaan kwam er een conversatie op gang met de vraag of de jonge, moderne vrouw, met cosmetische hulp(stukken) aantrekkelijker is/wordt voor de man en of de heren der schepping het hier mee eens zijn. Het idee om van dit onderwerp een topic te maken werd geboren. Graag hier de mening van de dames en heren die deze topic lezen. Waarvoor dank. Als deze oproep niet gepast is, gelieve mij dan te verontschuldigen en het item te verwijderen. Schrijfcoach Blavatski.

Lid sinds

5 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Blavatski, Volgens mij was plastieken chirurgie - voor wat voor hulpstukken ook - destijds (nu weet ik niet, tien, twintig jaar?) meer in. Neem vrouwelijke studentes tussen twintig en vijfentwintig de dag van vandaag. Ze lopen rond zoals ze zijn, in jeans en met wat meer of minder bloot in de zomer. Ik denk niet dat serieuze of zelfs minder serieuze studenten zich afvragen welke hulpstukken zich onder de topjes verbergen. Of als ze aan een relatie beginnen de vraag stellen of alles 'echt' is. (Of mss ben ik ouderwets! :o ) Naar mijn bescheiden mening zijn er oudere mannen (zeg en schrijf 50-60) die liever alles natuurlijk hebben, en bestaan er mannen die dagelijks de duistere sites opzoeken. Dat zijn voor mij degenen voor wie alles niet groot of dik genoeg kan zijn.

Lid sinds

14 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Een heer hier. Ik vind vrouwen mooier zonder plastiche chirurgie een stuk mooier (en nee, ik ben niet 50-60, ik ben bijna 30). Iets inspuiten/toevoegen wat niet leeft gaat ten koste van het leven in iemands gezicht (sommige mensen met veel botox en operaties kunnen niet eens boos meer kijken), en juist dat leven vind ik mooi. Een vrouw met veel rimpels vind ik mooier dan Marijke Helwegen, zeg maar.