Lid sinds

9 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

naam hotel

In mijn verhaal komt een Tsjechisch hotel voor, dat een naam nodig heeft. Ik wil het een niet-bestaande hotelnaam geven. En ook in de Tsjechische taal. Aangezien ik niet precies weet wat in die taal leuk zou zijn, hebben jullie nog ideeën?

Lid sinds

5 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik ken geen Tsjechisch, maar heb mss wel wat tips. Ik zou het proberen via Tsjechisch gerelateerde forums, communities, verenigingen etc. Daarnaast zou ik.aangeven wat voor soort naam je nodig hebt. Is het hotel romantisch, basic, luxueus etc etc? Is het verhaal serieus, romantisch, spannend etc? Alleen tsjechisch en nietbestaand zal niet genoeg.zijn, het moet ook nog passend zijn toch? Succes!

Lid sinds

5 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hotel Dátiší? (Hotel Zátiší bestaat echt en het betekent Hotel Stilleven. Ik zou mijn hotel een opwindender naam geven dan Stilleven maar ach, wie ben ik.) Ik google maar wat. :-) Het lijkt trouwens dat veel hotels een Engelse naam hebben, of zijn vernoemd (naar een persoon of misschien streek ofzoiets). (Hoe geloofwaardig moet het zijn? Of moet het juist absurd zijn?)