Lid sinds

10 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Kindje mee laten signeren

13 januari 2017 - 13:48
Hallo allemaal! Ik zit met een idee dat misschien een tikkeltje out of the box is, daarom vraag ik graag jullie mening. Volgende week mag ik een signeersessie houden om mijn nieuwe boek te promoten. De uitgeverij antwoordt op al mijn ideetjes: doe gewoon waar jij je het beste bij voelt! Nu, in heel grote lijnen gaat het nieuwe verhaal over een jonge vrouw rond mijn leeftijd (+/- 20) die, op het moment dat alles in het honderd lijkt te lopen, wordt gered door een meisje van 8. Het personage van dat achtjarige meisje is sterk gebaseerd op mijn nichtje (zelfde naam, zelfde uiterlijk, zelfde leeftijd). Zij is een erg enthousiast levensgenietertje dat al van zolang ik mij kan herinneren, heel graag eens op een originele manier in de spotlights zou staan. Nu leek het me daarom wel leuk, om haar volgende week mee te nemen naar de signeersessie, en haar mee te laten "signeren" (een tekeningetje bijzetten, bijvoorbeeld). De mensen die het verhaal al gelezen hebben, zullen de pointe wel begrijpen en ik twijfel er niet aan dat de kleine meid zal gloeien van trots. (Uit ervaring met mijn vorige roman weet ik ook, dat er behoorlijk wat gesigneerd wordt op dit evenement, het gevaar dat het kind er een uur lang met haar duimen zit te draaien is dus maar klein). Is dit een leuk idee, of om welke reden dan ook een absolute don't? Ik hoor het graag!

Lid sinds

9 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
13 januari 2017 - 14:45
Lijkt me een superleuk idee. Als je bang bent dat een van de lezers dat niet wil kan je gewoon vragen "mag mijn co-auteur ook tekenen" of zo :)

Lid sinds

9 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
13 januari 2017 - 20:09
Ik denk dat de meeste lezers dit een geweldig leuk idee vinden, zeker als je vertelt dat het meisje uit het boek geïnspireerd is door je nichtje. En de lezers die haar handtekening niet willen, zullen dat echt wel aangeven.

Lid sinds

7 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
19 januari 2017 - 11:20
Ik vind het ook een superleuk idee! Zeker als duidelijk is dat je nichtje een directe link heeft met het verhaal. :) Ik zou zeker haar handtekening / een tekening van haar erbij willen.