Lid sinds

12 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Schrijverspen

Onderweg. Een pen (en een schrijfblokje). Ik heb veel fijne pennen leeg geschreven, maar dat waren zonder uitzondering merkloze gelukstreffers. Goede grip, heel fijn schrijvend (dus veel leesbare tekst op klein formaat papier), maar dus niet na te bestellen. Welke merkpen, die aan bovenstaande eisen voldoet, bevelen jullie aan?

Lid sinds

11 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik schrijf doorgaans ook met bic, maar ik vind een iets bredere pen toch aangenamer in de hand liggen. Maar niet van een bepaald merk ofzo.

Lid sinds

14 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Tegenwoordig heb ik veel merkloze pennen met een bedrijfslogo erop. Het zijn zonder uitzondering pennen met een dikke grip die stroef aanvoelt. Schrijven geweldig. Verder heb ik een Pelikaanvulpen, ook een dikke. Schrijft heerlijk. Hij heeft een dikke punt, dus dat glijdt goed.

Lid sinds

13 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ben zelf meer van de vulpotloden, precies omdat je er veel leesbare tekst mee op een handzaam blaadje krijgt (met bijkomende voordeel dat je kunt gummen). Van de ballpoints vind ik bic en Parker het prettigst schrijven, beide in blauw. Die inkt vloeit prettiger dan de zwarte (vind ik).

Lid sinds

9 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Een rood-met-alu pHarker, voorzien van handig clipje om bv in je binnenzak oid te steken en een multifunctionele Uthando (de MK2!) met anti-slip-grip. Ach, wat kan mij het eigenlijk bommen, als de inkt maar vloeit.