Mho

Lid sinds

16 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Zomer schrijf marathon

27 juni 2011 - 10:35
Zomervakantie. Geen werk of school. Eindelijk tijd om mijn volledige aandacht te richten op mijn manusscript. Ik heb met mijzelf afgesproken een schrijfmarathon te houden, een beetje als de NaNoWriMo, alleen dan op een iets lager pitje (het moet wel leuk blijven!). Ik twijfel nog aan het aantal woorden per dag die ik wil gaan schrijven, maar ik denk dat 1000 zoiezo moet lukken. Ik hou er dan wel rekening mee dat ik sommige dagen niks schrijf (strand enzo) en andere dagen dat weer in moet kunnen halen. Met een beetje geluk krijg ik op deze manier de eerste versie van mijn jeugdboek af deze zomer. Hebben jullie doelen voor deze zomervakantie? Of iemand die met mij mee wil doen? Misschien kunnen we er wel een Schrijvenonline-iets van maken, aangezien we er de laatste tijd een hoop actieve jonge leden bij hebben gekregen op dit forum (schoolgangers), en ook al veel moeders en juffen hadden. (hoewel ik stiekem betwijfel of die moeders het rustiger krijgen in de zomervakantie, misschien juist niet:p)

Lid sinds

17 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
29 juni 2011 - 7:48
Je hebt genoeg sites waar je gratis een forumpje kan opzetten :) ik wens jullie succes :) Ik doe niet mee, te druk met een ander project.

Lid sinds

14 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
29 juni 2011 - 20:20
Leuk initiatief. Ik had mij al voorgenomen om deze zomer zoveel mogelijk tijd vrij te maken om te schrijven, dus ik sluit mij graag aan!

Mho

Lid sinds

16 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
4 juli 2011 - 10:48
Een apart forum hiervoor lijkt mij wat overdreven, gezien de animo ;) Voor mij is het vandaag de eerste echte vakantiedag, als je het weekend niet meereken. Vandaag dus minimaal 1000 woorden schrijven. Ook wil ik mijn aantekeningen daarna op orde gaan brengen, want dat is inmiddels een complete chaos geworden ^^ Als er nog andere zijn die aan willen sluiten bij dit schrijfplezier, voel je vrij! :P