Lid sinds

11 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker

Bedrijf: Kortfilms

Hallo! Ik ben op zoek naar bedrijven die Kortfilms schrijven en maken. Ik vind verhalen schrijven ontzettend leuk en vooral richting de film kant interesseert mij heel erg. Ik zou dan ook graag stage willen lopen bij zo'n bedrijf. Zouden jullie mij alsjeblieft willen helpen? Kennen jullie bedrijven die korte films schrijven & maken? Ik hoop het. Alvast bedankt! Groetjes Petra!

Lid sinds

17 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Hallo Petra, Kijk even op de volgende websites: * http://www.levpictures.com/ (Hier kun je lezen dat de volgende deadline voor NPS Kort! 18 oktober is, v.w.b. Levpictures, en jij je script kunt opsturen naar info@levpictures.com * Neem contact op met "Filmblik" en "Filmstad" (de overkoepelende organisatie) die kunnen je ook meer info geven. http://www.filmstad.com/contact.html (Gerard Holthuis) * Neem contact op met korte film-makers zoals bijvoorbeeld: - Nathalie Alonso Casale (http://nl.linkedin.com/in/nathaliealonsocasale) - Barbara Hin (http://nl.linkedin.com/pub/barbara-hin/A/92B/455) - Mels van Zutphen & Sander Blom (http://www.melsvanzutphen.nl/) - Kees Brienen (http://nl.linkedin.com/in/keesbrienen) - Nico Bunnik (http://www.nicobunnik.nl/Site/nico_bunnik.html) - Quirijn Kuchlein (http://www.facebook.com/people/Quirijn-Kuchlein/1…) * Neem contact op met het Filmfonds en vraag naar de commissie 'Onderzoek en Ontwikkeling'. http://www.filmfund.nl/ Ik denk dat je via deze mensen/organisaties al een stuk verder komt. Succes!

Lid sinds

11 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Wauw, super bedankt! Ik heb al een mail gestuurd naar Filmfonds, even kijken of ze me kunnen helpen. Klopt het dat je bij Linkedin moet betalen als je een bericht wilt sturen? Heel erg bedankt voor de moeite! =)

Lid sinds

17 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Geen dank, graag gedaan. V.w.b. Linkedin: je hebt, wanneer je een account aanmaakt, een boel gratis basisfunctionaliteiten. Je zou, als je dat netwerk professioneel gaat gebruiken, gebruik kunnen maken van de knop "upgrade" en dan ga je inderdaad voor bepaalde zaken betalen. Maar in jouw geval gaat het puur om even een message te kunnen sturen naar die mensen, dus je zou aan de basisfunctionaliteiten genoeg moeten hebben. Succes!

Lid sinds

17 jaar 7 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
 • Pluslid
 • Moderator
 • Administratie
 • Beheerder
Houd ook de rubriek oproepen in de gaten. Er wordt hier regematig naar scriptschrijvers gevraagd.

Lid sinds

11 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
@ Griseo - bedankt! Er stond inderdaad dat ik mn account moest Upgraden, ook als ik een message wilde sturen.. @ Dries - Ik zal het zeker in de gaten houden, maar ik ben geen professioneel schrijfster dus daar ben ik nog onzeker in, maar ik wil daarom tijdens een stage heel erg veel leren =)

Lid sinds

17 jaar 7 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
 • Pluslid
 • Moderator
 • Administratie
 • Beheerder
@ Dries - Ik zal het zeker in de gaten houden, maar ik ben geen professioneel schrijfster dus daar ben ik nog onzeker in, maar ik wil daarom tijdens een stage heel erg veel leren =)
De oproepen zijn juist vaak van studenten aan de filmacademie of iets dergelijks, dus dat lijkt me perfect.

Lid sinds

11 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Bedankt! Wat helpen jullie me goed! =) @ Dries - ja, dat is mooi. Ik ben trouwens student Communicatiesystemen, heeft er op zich minder mee te maken dan dat de Filmacademie dat doet, maar ik heb een mail gestuurd, kijken of ze me kunnen helpen :) tnx!

Lid sinds

11 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Hi! Jullie hebben me de vorige keer goed geholpen, maar helaas heeft het niet goed uitgepakt. Ik heb wel reactie gekregen, maar ik was toch niet aan het goede adres. Nou zijn die mensen via LinkedIn wel een optie, maar via die site kan ik dus geen berichten sturen, ook niet via de basisfunctionaliteiten. Weet iemand nog iets? Alvast bedankt!

Lid sinds

11 jaar 10 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Als het je vooral om het plezier gaat, kun je terecht bij locale filmclubs voor amateurs. Die zijn verenigd in de NOVA: www.novafilmvideo.nl Het zijn vaak mensen die met de techniek van het filmen bezig zijn, maar als ze aan de gang gaan kunnen ze wel een interessant verhaal gebruiken om de techniek op toe te passen.

Lid sinds

16 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Vlak niet uit Petra, dat je niet de enige bent die verhalen schrijven leuk vindt, en de richting film ambieert. Je zal je toch op de een of andere manier moeten onderscheiden. Met kennis, of enthousiastme, of een specialisatie. En doorzetten. Alles valt en staat met doorzetten!

Lid sinds

11 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
@schlimazlnik bedankt! maar mijn interesse ligt echt bij schrijven en 'verhalen'. Ik wil ergens stage lopen waar ik daarover veel kan leren. @Ceridwen ja, dat snap ik. Ik weet niet of er veel mensen zijn die in zoiets willen stage lopen omdat er niet echt een opleiding voor bestaat. Het gaat mij nu vooral om dat ik een leuke stageplaats vindt waar ik veel kan leren. En een doorzetter ben ik wel hoor. Ik heb net een boek uitgebracht, en dat laat ook zien dat ik niet snel opgeef en serieus ben :) De kennis wil ik dus opdoen op mn stage. Snap je? Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Lid sinds

16 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ha ja, ik snap je wel Petra. Maar daar heb je niets aan, het gaat erom dat de mensen die je wilt bereiken je snappen. Waarom jij, waarom niet een van die honderd anderen. Heb je het onderdeel oproepen al doorgelezen? Er staan veel vragen naar materiaal in, omdat de meeste filmmensen zich liever bezighouden met filmen dan met schrijven, zoals Schlimazlnik al zegt. Hij (of zij, schli, hoe zit dat?) zegt trouwens meer dan je denkt. Via de link die hij je geeft kan je naar De federatie gaan, en vandaar naar regio en clubs. En vandaar kom je bij die bedrijven waar je om vroeg. Succes!