Lid sinds

10 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoe verbeter je het omschrijven van mensen, dieren, enz

Ik ben momenteel bezig met een boek schrijven, maar ik kan niet goed omschrijven/beschrijven van dingen. hoe kan ik dit verbeteren

Lid sinds

13 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hallo Youris, veel lezen, er zijn ook schrijfboeken over en ook kun je er oefenen hier op de site, werkplaats-zelf aan de slag staan heel veel oefeningen, over alles wat met schrijven te maken heeft. Je personage uitwerken door alles van je personage op papier te zetten, kleur haar, beste eigenschap, slechte eigenschap, wat is zijn/haar hobby, enz. Ik hoop dat je hier wat aan hebt en er zullen vast nog wel meer tips volgen in dit topic. Succes in elk geval met het schrijven.

Lid sinds

10 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Veel lezen helpt om je manier van schrijven en alles wat er bij hoort te verbeteren. In het begin vergeet je dat nogal eens, ik weet niet hoe lang je schrijft en of je veel leest. Maar oefenen en kijken hoe anderen het doen zal zeker in je voordeel zijn.

Lid sinds

12 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik zou je adviseren om dat wat je wilt omschrijven met al je zintuigen te onderzoeken, en om alles wat je opmerkt tot in de detail te beschrijven. En dat dagelijks. :) Het hoeft geen mooie taal te zijn die je gebruikt, het gaat om het oefenen. Door te oefenen ontwikkel je je eigen taalvermogen en taalgevoel.

Lid sinds

15 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Oefenen, lezen, oefenen, schrijfboeken lezen, cursus doen, oefenen, lezen. Schrijven. Heb ik oefenen al genoemd?