Lid sinds

10 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Reguliere uitgevers voor light verse

Wie kan mij helpen met de volgende vraag? Weet iemand of er uitgeverijen zijn met een fonds voor, of in ek geval interesse in, light verse? Ik zoek reguliere uitgeverijen, geen POD- of eigen-beheer-bedrijven. Het mogen wel kleintjes zijn, of namen die minder bekend zijn bij het grote publiek. Bij voorbaat dank. :D

Lid sinds

11 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
O, je wilt niet met mij meedoen? }) Je gaat op de solotoer? Vooruit dan maar. Misschien is de VZU is.

Lid sinds

12 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Sekhmet, volgens mij is dit een keer aan de orde geweest bij een topic van marriejeanne op Proeflezen. Ze had toen een gedicht geplaatst over onnette courgetten en vroeg zich af wie interesse voor zoiets zouden hebben. Daar reageerden verschillende mensen op, als ik me goed herinner. Zou te vinden moeten zijn - al moet ik zeggen dat ik zelf beslist niet handig ben met de zoekfunctie van deze site. Zodat ik het zoeken maar aan jou overlaat :o .

Lid sinds

10 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
@Tja;Met jouw limerick-project blijf ik met liefde meedoen. Dit is weer een ander projectje. Of liever gezegd,een brainstorm over een mogelijk projectje. @TB; Heb zelf de zoekmachine al geprobeerd, met verschillende invoertermen. Kon niks vinden. Mocht er al zo'n topic zijn, dan meldt Dries zch vanzelf wel een keer. Die onnette courgetten zijn wel een mooie vondst van MJ. :lol: Jammer dattie niet van mij is. :confused:

Lid sinds

15 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Probeer eens uitgeverij Fontein. Daar is Marjolein Kool uitgegeven met o.a. de bundel Python in de plantenbak (1993)

Lid sinds

10 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Jawel. Het is alleen nu nog niet in een concreet stadium. Maar ik ben wel van plan om hier iets mee te gaan doen. Het is jammer om al het materiaal wat ik al heb in kladblokken te laten vermolmen. Tenminste, als het interessant genoeg is voor een uitgever om er iets mee te doen. Daarvoor moet het wel eerst geselecteerd, geredigeerd, in de computer gezet, aangevuld en geillustreerd worden. Dat kost allemaal tijd. Maar het lijkt me handig om eens wat uitgevers aan te schrijven om te kijken of er interesse is voor zoiets. :confused: Zoniet kan ik altijd het WNF nog proberen.