Lid sinds

13 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Het cursusboek: "van idee tot verhaal" van Per Groen

Hoi, Ik lees in veel schrijfboeken en op internet sites over het cursus boek: "van idee tot verhaal" van Per Groen. Dit boek blijkt al lang niet meer leverbaar. Dit boek schijnt uniek te zijn, als ik de recenties lees. Is dat ook zo? En waarom dan? Wat wordt er in behandeld? Wat wordt er in behandeld dat niet in andere boeken wordt behandeld? Weet iemand of dit boek nog ergens in te kijken is? Of is het mogelijk dat iemand de inhoudsopgave op kan geven? Groeten, Jeri

Lid sinds

14 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik zou eens gaan rondneuzen op boekenmarkten en daar vragen of je, als ze het boek hebben, het eens mag inzien. Je kan het ook proberen bij de bieb. Of heb je dat al gedaan?

Lid sinds

13 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ja ik heb onze bieb al geprobeerd maar die heeft het niet. Ik heb op internet gezocht en daar zie ik dat de openbare bibliotheek in Amsterdam hem wel heeft staan. Maar daar ben ik geen lid van.

Lid sinds

13 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
je kan de bieb wel even inlopen in amsterdam om het te bekijken of het zo speciaal is. ik ken het in ieder geval niet

Lid sinds

17 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Als je lid van een bieb bent, waar dan ook (en elke schrijver is dat toch?) dan kun je het boek naar je eigen bieb laten komen vanuit Amsterdam.

Lid sinds

16 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
Dag jeri, Het boek is zeker de moeite waard. Of het uniek is, weet ik niet. Wel vind ik het zelf een prettig en goed boek. Het behandelt veel aspecten van schrijven op een toegankelijke manier. Bijvoorbeeld door heel duidelijke voorbeelden te geven. Ik ben zelf erg blij met hoe de plot besproken wordt, omdat dat iets waar ik moeite mee kan hebben. Maar er staat bijvoorbeeld ook een hoofdstuk in over 'show don't tell' (ook al zo'n lastige... ;)), opbouw van spanning, tijdsverloop en zo voort. Het boek is de weergave van een cursus proza schrijven bij de Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam. Misschien kun je contact opnemen om te kijken of zij je verder kunnen helpen dit boek te vinden? Dit is het mailadres: schrijven@skvr.nl. Succes! En welkom hier! :) Ariadne

Lid sinds

17 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Ha Jeri, Jaren geleden liep ik op een rommelmarkt toevallig tegen dit boek aan. Het is inderdaad prettige naslag. Je kunt het dus proberen op rommelmarkten of via marktplaats o.id. Succes!

Lid sinds

14 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Jeri, Je kunt het het boek inderdaad zoals Zjors zegt aanvragen in Amsterdam in de bieb waar je lid bent. Dit kost ongeveer 4 tot 6 euro. Je mag het boek dan wel wat langer houden dan de gewoonlijke uitleentijd. Succes ermee. Groetjes Nathalie

Lid sinds

13 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Net langs de bieb geweest en boek gereserveerd. Evenals het boek Verhalen schrijven van Per Groen. Bedankt voor de tips.