Lid sinds

13 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Witregel maar...

Ik weet dat dit al is behandeld maar mijn zoektocht leverde niets op. Als ik in word2000 een wit regel wil door op de entertoets te drukken dan verspringt de cursor wel een halve pagina i.pv. één regel. Wie weet waar ik dat kan veranderen? Heb gisterenavond tot vervelends toe zitten zoeken maar helaas geen oplossing gevonden. Wie van de computertechneuten hier weet de oplossing? :wink:

Lid sinds

13 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Hee, leuk ik heb ook Word 2000 :) Bij Opmaak -> Alinea -> dan krijgje zo'n venster te zien, in de 2e helft van onder staat 'Afstand: voor' en 'na'. Voor en na moeten allebei op '0 pt' staan, dan is het volgens mij weer goed. Of ik digibeet heb je vraag verkeerd begrepen :P

Lid sinds

13 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hé digibeet je hebt mijn vraag dacht ik wel goed begrepen. Maar nee hij staat al op '0 pt' maar helpt niet. Als ik boven aan de pagina begin kan ik één keer met enter gewoon een regel naar beneden maar als ik dan weer op enter druk ga ik wel meer dan de helft van de pagina naar beneden. Ik heb het geweten hoe het komt maar ben het vergeten, maar ja mijn haarkleur heeft vast weer even invloed op mijn bovenkamertje. :D

Lid sinds

13 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Je moet zoeken naar een optie die heet: afstand na alinea verwijderen. Hele document selecteren en dan op die knop drukken. Helpt dat niet dan kan je ook nog via je rechtermuisknop naar alinea´s gaan en daar de box: ´Geen ruimte toevoegen tussen alineas met dezelfde stijl.´aanklikken. Misschien kan de help je verder helpen, nu je weet naar welke optie je zo ongeveer moet zoeken.

Lid sinds

13 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Nou ja zeg. Het wil mij maar niet lukken om gewoon één regel te verspringen. :crybaby: @Ceridwen, Ik kan jou tips niet vinden in word 2000:´Geen ruimte toevoegen tussen alineas met dezelfde stijl.´ en afstand na alinea verwijderen. @Sjee, Nee shift+enter is ook niet de oplossing. Heeft iemand hier de oplossing?

Lid sinds

12 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Jeanet, dan denk ik dat je wel maar één regel verder bent, maar dat je een formaat hebt gekozen waarbij het meer dan één regel lijkt. Kijk links van waar het lettertype in de balk staat, daar heb je een hokje waar 'normal' moet staan. Is dat niet het geval, kies dat dan in het drop-down menu. Misschien dat je een webinstelling hebt? Dat heb ik ook wel eens gehad.

Lid sinds

13 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
@TRENKE [gadget][/gadget]Krabbelstart.nl(Hoop dat dit mag?) Dat is het geweest. Hij doet het weer zoals het hoort bedankt.