Lid sinds

4 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Website of app

25 april 2020 - 18:52

Heeft iemand een favoriete website of zo die ze gebruiken om hun boeken te schrijven? Ik schreef vroeger namelijk korte boeken en ik wil nu een langere schrijven, maar de website die ik gebruikte loopt vast na een x-aantal letters.

 

Lid sinds

4 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
20 mei 2020 - 20:34

Ik was al een tijd lid van WattPad, en heb sindsdien dat platform niet verlaten, ook al heb ik nog nooit van een verhaal op die site meer dan een hoofdstuk gelezen. Meestal gebruik ik de app op mijn telefoon of tablet. Het biedt een aardig brede functionaliteit, waar ik gewend aan ben geraakt. Ook wordt het online opgeslagen, waardoor ik overal waar ik kan inloggen op mijn account mijn werk bij elkaar heb. Ik hoef me ook geen zorgen te maken over Word-documenten,notities op mijn telefoon en dergelijke, omdat ik er één toegewijd platform voor heb waar ik vanaf alle apparaten bij kan.

Daarnaast, als het je ding is, kun je tonnen verhalen van andere amateurs lezen. Verreweg het meeste in het Engels, maar er zijn ook Nederlandse verhalen. Het nadeel is dat de demografie vooral uit hormonale tienermeisjes bestaat - de meeste verhalen spreken die groep aan.